Inicio

El Pintxa Sant Antoni comença aquesta setmana la seua XIVa edició

Torna Imprimiu

L'esdeveniment gastronòmic se celebrarà del 16 de març al 6 d'abril i oferirà pintxos i caprintxo.


XIV Pintxa Sant Antoni 2023

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha presentat aquest matí la catorzena edició del Pintxa Sant Antoni, que tendrà lloc cada dijous del 16 de març al 6 d'abril. L'esdeveniment gastronòmic comptarà amb la participació de 18 establiments de restauració del municipi, que durant aquests dies tenen el pintxo com a principal protagonista.

El regidor de Comerç, Miquel Tur; el vicepresident de restauració de la Pimeef (Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera, Miquel Tur; i un representant de Luz Menú, César Sánchez, han donat a conèixer els detalls d'aquesta nova edició del Pintxa, amb establiments que han presentat un assortiment de pintxos: «L'esdeveniment segueix amb la mateixa filosofia amb què es va crear, per impulsar el sector de la restauració abans d'iniciar la temporada turística, atraient tant la població de l'illa com els turistes que ens visiten en aquestes dates», ha explicat el regidor, que ha destacat que «l'objectiu és que els restaurants es donin a conèixer i posin en valor la nostra gastronomia i el producte del quilòmetre zero, ajudant alhora a reactivar l'economia local».

Per la seva banda, en Miquel Tur, de la Pimeef, ha recordat que el Pintxa «és un dels primers esdeveniments gastronòmics que es varen fer a l'illa -dels quals Sant Antoni és pioner- i un dels més esperats de l'any». També ha animat tot l'illa «a acudir al municipi a gaudir i assaborir aquestes petites mostres gastronòmiques que elaboren els establiments adherits».

Finalment, en César Sánchez ha recordat que, a més dels pintxos (3 euros), acompanyats de beguda, també repeteixen un any més els caprintxos: «unes creacions culinàries més creatives i abundants». A més, ha informat que hi haurà oferta de pintxos vegetarians, vegans i dolços.

Per recórrer els diferents locals, l'esdeveniment posa a disposició de la gent el minitren gratuït del Pintxa que farà la ruta per diferents carrers del nucli urbà del poble fins a la zona des Molí, de les 19 a les 23.30 hores.

Data de l'última modificació: dimarts, 14 de març de 2023


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net