Inicio

Segona acció formativa gratuïta per a dones per ajudar-les a millorar les seves capacitats digitals i a convertir la seua idea de negoci en empresa

Torna Imprimiu

Les classes es realitzaran de manera presencial del 20 al 30 de març al Centre de Formació Espai Jove.


Curs competències digitals

La Regidoria de Foment de l'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, en col·laboració amb el SOIB i TRAGSATEC, oferirà durant el mes de març la segona acció formativa gratuïta per a dones que volen formar-se en eines digitals per a la gestió d'empreses, en el marc del Projecte 'Capacitats digitals per a persones desocupades per impulsar l'emprenedoria i el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere', del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (finançat amb Fons MRR).

L'objectiu d'aquesta formació, que ja ha obert el termini d'inscripcions, és millorar la qualificació professional de les dones treballadores ocupades i aturades a través de l'aprenentatge permanent.

El primer curs 'DESIGN THINKING I LEAN STARTUP' es va desenvolupar durant el mes de febrer amb molt bona acollida, amb la participació de'11 alumnes, la majoria del municipi de Sant Antoni de Portmany. El curs, amb una durada de 40 hores, té l'objectiu de facilitar a les dones participants eines per millorar les seves capacitats digitals, per ajudar-les a convertir la seva idea de negoci en empresa, millorar la comunicació amb el client i tècniques de creació de continguts en xarxes socials, així com de resolució de problemes.

Els requisits per poder participar són ser dona i estar inscrita en el SOIB com a demandant d'ocupació a l'inici de la formació, tant en situació de desocupació com ocupades.

Al final de l'acció formativa, les dones participants obtindran un diploma per al que es requerirà l'assistència d'almenys el 75% de la durada total de l'acció formativa, així com la realització d'aquelles activitats de seguiment i avaluació contínua dels seus coneixements.

Les classes es realitzaran de manera presencial del 20 al 30 de març al Centre de Formació Espai Jove de Sant Antoni de Portmany, de dilluns a dijous, en horari de 9 a 14 hores, i estan obertes a totes aquelles dones de l'illa interessades en aquesta formació.

Per a poder inscriure's, ha de fer-se a través de la pàgina web del SOIB, adreçant-sea la webwww.soib.esa l'apartat 'Cercador de cursos'(https://intranet.caib.es/esoibfront/principal.xhtml?seleccion=aplicacions14) o, presencialment, a l'Oficina de Foment de l'Ocupació al Passeig de ses Fonts, 1 (Tel: 871554096 / mail: aodl@santantoni.net).

Data de l'última modificació: dilluns, 13 de març de 2023


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net