Inicio

Sant Antoni inicia les campanyes Black Friday i Compres Màgiques

Torna Imprimiu

Del 25 de novembre al 17 de desembre es podrà participar en un sorteig de cinc premis de 200 euros en vals de compra


Compres Màgiques i Black Friday 2022

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i l'Associació de Comerciants del municipi activen aquesta setmana les campanyes comercials Black Friday i Compres Màgiques per incentivar les compres al comerç local.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Comerç, Joan Torres, i el president de l'Associació de Comerciants de Sant Antoni, Joan Ribas, han presentat aquest matí aquestes dos propostes que s'iniciaran el divendres 25 de novembre.

La campanya Black Friday es realitzarà el 25 i el 26 de novembre amb grans descomptes i promocions especials als establiments de Sant Antoni, on els ciutadans trobaran productes de moda, complements i roba de la llar, electrodomèstics, decoració, ferreteria, parament de la casa i perfumeria.

Per part seua, la campanya Compres Màgiques també començarà divendres coincidint amb el Black Friday i finalitzarà el 17 de desembre amb un sorteig de cinc premis de 200 euros en vals de compra. Per participar-hi, els comerços facilitaran una butlleta a tothom que faci alguna compra als establiments de la localitat, amb els quals entraran directament al sorteig, que es durà a terme durant l'espectacle 'La màgia del Nadal' amb el mag Albert, al passeig de ses Fonts, dissabte 17 de desembre.

"Són iniciatives amb les quals buscam animar els ciutadans que apostin pel comerç de proximitat a l'hora de fer les seues compres nadalenques i, alhora, aprofitin els avantatges que ofereix", ha explicat en Torres, que ha recordat que l'Ajuntament sempre ofereix el seu suport en aquest tipus d'iniciativa, que ajuden a dinamitzar i promocionar el comerç local.

El president dels comerciants ha recordat que a Sant Antoni es pot trobar una àmplia oferta de productes en una gran varietat de comerços per fer les compres de Nadal i ha explicat que els establiments ja estan començant a preparar la decoració nadalenca dels aparadors per crear l'ambient propi d'aquestes dates assenyalades.

Data de l'última modificació: dijous, 24 de novembre de 2022


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net