Inicio

Tradiciˇ i cultura a les festes patronals deáForada

Torna Imprimiu

El programa compta amb activitats tradicionals com ara la Mostra Folkl˛rica Arrels Vives o el concurs de bescuit i salsa de Nadal.


Festes Forada 2022

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha presentat aquest matÝ les festes patronals de Forada de 2022, que es celebraran entre el 12 de novembre i el 23 de desembre.

La regidora de Forada i Buscastell, Maria Ramˇn, amb el regidor de Festes, Miquel Tur, i la vocal de l'Associaciˇ de Ve´ns de Buscastell, Maria Bonet, han presentat el programa d'activitats que s'inicia aquest dissabte amb la celebraciˇ de la Festa pagesa de Forada, a cÓrrec de sa Colla de Buscastell, en una jornada que comptarÓ amb jocs tradicionals, ball pagŔs i paella popular al Mercat de Forada.

El 8 de desembre, dia gros de les festes de Forada, comenšarÓ a les 12 hores amb la celebraciˇ de la missa solemne seguida del ball pagŔs a cÓrrec de sa Colla de Buscastell. A la tarda, tendrÓ lloc una xocolatada popular a l'envelat del centre social, la representaciˇ teatral 'Matrimoni per medicina', a cÓrrec del Grup de Teatre des Cubells, i el concert del grup de rock eivissenc LaCalle.

El programa acull altres activitats tÝpiques de les festes de Forada com el dinar de matances (20 de novembre), una nova ediciˇ de la Festa Mamis & Papis (27 de novembre) o la XII ediciˇ de la Mostra Folkl˛rica Arrels Vives (4 de desembre) amb la participaciˇ d'Os Coribantes de Ponte Caldelas (GalÝcia) i l'Asociaciˇn Folkl˛rico-Cultural Castillo de Guadamur (Toledo), seguida de l'homenatge als grans. A mÚs, l'11 de desembre s'organitza la tradicional caminada pes Broll amb torrada i taronges ensucrades per als participants.

Dimarts 6 de desembre tendrÓ lloc una excursiˇ amb visita guiada per Dalt Vila i el 10 de desembre, la presentaciˇ del llibre 'Es drac de sa font nova' de l'escriptora Marga Torres. A mÚs, no hi faltarÓ el tradicional concurs de bescuit i salsa de Nadal, amb el qual es donarÓ per finalitzades les festes el 23 de desembre.

L'esport tambÚ tÚ protagonisme en aquestes festes, amb el Cros de Buscastell del 13 de novembre, la sortida de marxa n˛rdica del 20 de novembre, o la VII BTT Master Kids Forada, del 27 de novembre.

La regidora Maria Ramon ha animat la poblaciˇ eivissenca a visitar Forada durant aquestes dates i gaudir de les activitats tradicionals, culturals, esportives i infantils que s'hi realitzen amb motiu de les festes.

DescÓrrega d'arxius

Descargar archivo

Programa Festes de Forada 2022
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalßn

Data de l'˙ltima modificaciˇ: dilluns, 14 de novembre de 2022


Expediciˇ certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electr˛nica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (Espa˝a)
TelŔfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreša electr˛nica:
ajuntament@santantoni.net