Inicio

L'Ajuntament duplica les ajudes d'insularitat per estudis fora de l'illa

Torna Imprimiu

Com a novetat, s'amplien d'un a dos els ajuts de 500 euros a l'excel·lència acadèmica.


Ajudes insularitat estudiants 2022

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha iniciat el període per sol·licitar els ajuts per insularitat per a famílies amb estudiants que s'han de desplaçar fora de l'illa per cursar estudis superiors que no es poden fer a Eivissa.

La regidora d'Educació, Maria Ramón, ha explicat que s'hi destinarà fins a 30.000 euros, duplicant així la partida que hi havia en exercicis anteriors, cosa que permetrà concedir fins a 96 ajudes. La dotació màxima que podrà rebre cada estudiant és de 300 euros. A més, com a novetat, s'amplia d'un a dos els ajuts a l'excel·lència acadèmica, ja que anys anteriors se'n concedia un de 500 euros al millor expedient i enguany se n'atorgaran dos de 500 euros (un al millor expedient de grau universitari i un altre al millor expedient de cicles formatius de grau superior).

Les ajudes estan destinades a famílies amb estudiants de grau, ensenyaments artístics superiors (com estudis de música, dansa i art dramàtic, conservació i restauració de béns culturals i arts plàstiques i disseny) de cicles formatius de grau mitjà o superior oficials que es facin presencialment al territori nacional i no es pugui cursar a les Pitiüses.

Els requisits bàsics per rebre la subvenció són estar empadronat al municipi de Sant Antoni amb una antiguitat mínima de tres anys, estar matriculat a totes les assignatures si és el primer curs o com a mínim del 80 per cent dels crèdits a la resta de cursos, a més d'haver aprovat un mínim de crèdits de l'any acadèmic anterior. Quan es tracti d'estudiants que estiguin acabant els estudis, han d'estar matriculats d'un mínim de quatre assignatures o de 24 crèdits.

Les beques es poden sol·licitar fins al 4 d'octubre a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (https://santantoni.sedelectronica.es/dossier), a través del tràmit 'Educació. Ajuts per insularitat per a estudiants del municipi de Sant Antoni de Portmany per al curs 2021-2022, o presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) amb cita prèvia (971340111).

Data de l'última modificació: dijous, 22 de setembre de 2022


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net