Inicio

'Can Bonet da la campanada', 'Tapea-T Ca Bonet' o el mercadet nadalenc, entre les novetats de les Festes de la Sagrada Família

Torna Imprimiu

El nucli de Ca Bonet i Ses Païsses comptaran amb el programa més ampli organitzat per a aquestes festes amb nombroses novetats i activitats per a totes les edats.


Festes Sagrada Familia Can Bonet 2021

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i l'Associació de Vesins de Ca Bonet han presentat aquest matí les Festes de la Sagrada Família dels nuclis de Can Bonet i Ses Païsses, que enguany es presenten amb un programa d'activitats més ampli i amb nombroses novetats.

Les festes, que s'han iniciat aquest cap de setmana amb la posada en marxa dels concursos de façanes i pessebres, s'allargaran fins al 9 de gener, per la qual cosa s'allargaran una setmana més de l'habitual. Entre les principals novetats, destaca la jornada d'aquest dissabte en la carpa amb un mercadet nadalenc, de segona mà i artesanal, acompanyat amb el menjar de Fun & Trucks i activitats per als més petits com a castells inflables, tallers o pintacaras. La novetat es complementarà amb la tradicional torrada de gerret i sobrassada i cafè caleta, animada enguany amb música del grup Discover, així com amb el lliurament de trofeus dels campionats de cau, tute, billar, manilla i parxís que es disputen durant aquesta setmana. Per a participar en el mercadet, en el qual participa l'Associació artesanal Portmany, els interessats poden apuntar-se fins al 17 de desembre en la seu social o a través del correu de l'associació (avcanbonet@gmail.com).

Una altra de les novetats d'aquest programa és el I Concurs i ruta de tapes 'Tapea-T Can Bonet' amb la participació de quatre establiments i música itinerant en viu, on oferiran una tapa i una beguda per 2,5 euros, del 22 de desembre al 5 de gener. Les festes acolliran també per primera vegada la festa cap d'any 'Can Bonet dóna la campanada' amb campanadas en viu des del campanari de l'església, raïm, cotilló i animació musical.

També serà el primer any de la celebració de la festa infantil amb Piruleto i la visita del Pare Noel del 21 de desembre; el lasercombat del 28 de desembre i l'exposició de vehicles de carreres a càrrec de Motor Club Pitiús del 9 de gener.

El programa compta, a més, amb altres atractius com la cavalcada dels Reis Mags, el 6 de gener a les 11 hores, que se celebra per segon any en el barri, així com la segona edició de la festa 'Jo Vaig ser a EGB, i tu?' del 7 de gener.

El 26 de desembre se celebra el dia gran amb una xocolatada a l'envelat i la missa solemne a la parròquia de la Sagrada Família, seguida de processó, exhibició de ball pagès a càrrec de Sa Colla de Ca Bonet i degustació de bunyols i vi de la terra. El 19 de desembre tindrà lloc l'homenatge als majors amb missa, concert de nadales i ball pagès i a la tarda la representació teatral 'Miques, miquetes, micarates i micaroies' a càrrec del Grup de Teatre donis Cubells.

El regidor de Festes, Miguel Tur, ha destacat que és el programa més ampli que s'ha organitzat per a aquestes festes d'acord amb el creixement d'aquest nucli de Sant Antoni i ha animat a tots els vesins del municipi i de l'illa a participar". Per part seua, la presidenta de l'Associació de Vesins de Can Bonet, María José Torres, ha destacat que es tracta d'un programa atractiu, extens i per a totes les edats, amb novetats i amb activitats dirigides a fer poble.

Els organitzadors han recordat que les activitats comptaran amb les mesures de seguretat sanitàries necessàries i estaran subjectes als possibles canvis o cancel·lacions, segons les restriccions que a cada moment estableixin les autoritats sanitàries competents.

Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Programa Festes de la Sagrada Familia 2021
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data de l'última modificació: dilluns, 13 de desembre de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net