Inicio

El Nadal arriba amb neu i les novetats del tobogan de gel i el Jardí Encantat

Torna Imprimiu

El 2 de desembre comença el programa d'activitats amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc i la inauguració del Mercat de Nadal.


Nadal Sant Antoni 2021

Descarrega el programa de festes.

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha presentat aquest matí al Passeig de ses Fonts el programa d'activitats de les festes de Nadal, que recupera l'esperit nadalenc i l'ambient als carrers previ a la pandèmia amb novetats i moltes sorpreses.

L'inici de festes serà el dijous 2 de desembre, a partir de les 18.30 hores, amb l'encesa de l'arbre i l'enllumenat nadalenc, la inauguració del Mercat de Nadal i la cantada de nadales a càrrec dels alumnes de les escoles del municipi.

L'alcalde de Sant Antoni, Marcos Serra, i el regidor de Festes, Miguel Tur, han donat a conèixer els detalls d'aquest programa que presenta grans novetats com el tobogan de gel o el jardí encantat. «Després d'un any en què no varem poder celebrar plenament el Nadal a causa de la pandèmia, tornam amb més força amb la intenció de recuperar la normalitat i l'alegria d'aquestes dades», ha explicat en Serra, que ha assenyalat que hi haurà cinc llocs diferenciats al Passeig de ses Fonts, on s'ubicarà el Mercat de Nadal, la caseta del Pare Noel, el minitren d'en Piruleto i les novetats del tobogan de gel i el Jardí Encantat, ambientat amb diferents actuacions i espectacles fins al 6 de gener. «Convidam tots els vesins de Sant Antoni i la resta de municipis de l'illa a venir a gaudir amb il·lusió de totes les activitats i sorpreses que ha preparat el departament de Festes».

Per part seua, en Miquel Tur ha anunciat una de les principals novetats d'aquest Nadal: «Aquest any nevarà a Sant Antoni. És una de les sorpreses d'aquest programa i, segurament, una de les activitats que despertarà més il·lusió», ha apuntat en Tur, que ha detallat que s'instal·laran quatre infraestructures de neu artificial al Passeig de ses Fonts, que es llançarà sempre acompanyada d'alguna activitat.

Sant Antoni instal·larà també per primera vegada un tobogan de gel, de set metres d'alçada i 50 metres de llarg, per lliscar-hi en trineu. «En aquesta època tan especial intentam sorprendre, que es mantengui la màgia i la il·lusió i hem buscat una atracció nova que segur agradarà als petits i als grans», ha assegurat en Tur, que ha anunciat que una altra de les novetats és el Jardí Encantat, en què es crearà «un univers màgic i nadalenc ple d'emocions» amb una decoració de fantasia on s'acolliran espectacles nadalencs amb balls, música i contacontes per als més petits «amb la idea de viure un Nadal realment sorprenent".

El programa repeteix l'activitat del minitren d'en Piruleto i la seua comitiva festiva, després de l'èxit de l'any passat, on els assistents podran recórrer els carrers del poble amb música i ambient nadalenc. A més, tornen els onze follets de Nadal, un joc que convida els més petits a buscar-los pels diferents racons del municipi on s'han amagat. Un cop trobats hauran d'escoltar la seua història, fer-se una foto i publicar-les a les xarxes socials amb l'etiqueta #NadalDeNeu2021, una picada d'ullet a la neu i el tobogan de gel que protagonitzen aquest any el programa.

Les festes també comptaran amb la visita del Pare Noel els dies 19, 23 i 24 de desembre, i dels Reis a la cavalcada del 5 de gener. La caseta del Pare Noel s'inaugurarà el 3 de desembre i acollirà diverses activitats amb l'animació dels elfs. A més, també es dóna continuïtat a les novetats del programa de l'any passat, amb la convocatòria del Concurs de Pessebres, amb l'objectiu de mantenir i fomentar aquesta tradició nadalenca, i el Concurs de Façanes per impulsar l'esperit nadalenc als carrers del municipi. El pessebre municipal s'ubicarà aquest any al carrer Ample i s'inaugurarà el 10 de desembre a les 19.30 hores.

El programa també té un caràcter solidari i acollirà tres esdeveniments amb objectius socials a l'envelat municipal. El 12 de desembre tendrà lloc la Jornada solidària en benefici de l'Associació de Pares dels Infants amb Càncer de Balears (ASPANOB); el 18 de desembre, el Festival solidari 'Pel somriure d'un nen' a càrrec de l'escola de dansa i flamenc Are-T, i el 19 de desembre, la Papanoelada motera solidària.

A més, se celebraran altres activitats habituals en aquestes festes com la XI edició de la Copa Nadal Illa dEivissa, la sortida en patins 'PatiNadal' o la Festa de cap d'any amb les campanades.

En Tur ha recordat que el 2019 «visquérem el Nadal més ambientat que ha tengut mai el municipi i l'objectiu és que Sant Antoni mantengui aquest esperit nadalenc». «Hem elaborat un programa tant per als nens com els adults, fins i tot per a la gent que no li agrada el Nadal, perquè té molts atractius, i perquè tota l'illa ens visiti i gaudeixi d'aquestes festes».

Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Programa Festes de Nadal 2021
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data de l'última modificació: dijous, 2 de desembre de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net