Inicio

La Policia Local organitza una recollida solidària de joguines

Torna Imprimiu

La iniciativa, que es durà a terme del 22 de novembre al 10 de desembre, té com a objectiu aconseguir que cap nen no es quedi sense regal aquestes dates tan assenyalades.


Recollida solidària joguines 2021

La Policia Local de Sant Antoni de Portmany, en col·laboració amb els voluntaris de Protecció Civil, ha organitzat una recollida solidària de joguines amb motiu de la celebració de les festes nadalenques.

Les joguines es destinaran a l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, que s'encarregarà de distribuir-les entre els col·lectius més vulnerables i les famílies amb més necessitats del municipi.

La iniciativa, que es durà a terme del 22 de novembre al 10 de desembre, té com a objectiu aconseguir que cap nen no es quedi sense regal aquestes dates tan assenyalades. Les joguines es poden lliurar a partir de dilluns a les dependències de la Policia Local de Sant Antoni (avinguda Portmany, 17), durant les 24 hores del dia per recollir les donacions, o a les dependències de Protecció Civil, situades darrere del CEIP Cervantes, telefonant al telèfon 647 348 317.

La Policia Local torna a organitzar aquesta campanya solidària per recollir productes per Nadal per segon any consecutiu, després de l'èxit de participació de l'any anterior. Els agents fan una crida a tota la població de Sant Antoni perquè col·labori en aquesta iniciativa i demostri una vegada més el seu costat més solidari per poder ajudar les famílies que més ho necessiten i que estan passant encara més dificultats amb la crisi econòmica produïda per la Covid-19, amb el propòsit d'intentar que tots els nens tenguin joguines aquest Nadal.

Data de l'última modificació: dilluns, 22 de novembre de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net