Inicio

Els participants dels projectes 'SOIB 30 Sant Antoni es Forma II' i 'SOIB Jove Sant Antoni Informa' mantenen una trobada amb els hotelers del municipi per promoure futures relacions laborals

Torna Imprimiu

La trobada s'emmarca dins l'acord de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Antoni i les entitats per facilitar la contractació dels alumnes que formen part d'aquests projectes.


Acte SOIB i Federació Hotelera FEHEF

Els alumnes treballadors que formen part dels projectes 'SOIB 30 Sant Antoni Es Forma II' i 'SOIB Jove Sant Antoni Informa' han mantengut aquest matí una reunió al Saló de Plens de l'Ajuntament amb la Federació Empresarial Hotelera d'Eivissa i Formentera (FEHEF) i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Badia de Sant Antoni. La trobada s'emmarca dins l'acord de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Antoni i les entitats per facilitar la contractació dels alumnes que formen part d'aquests projectes.

A l´acte hi ha assistit la regidora d'Interior i Foment de l'Ocupació, Maria Ribas; el regidor de Turisme, Miquel Tur; la presidenta de la FEHEF, Ana Gordillo, i la directora insular del SOIB a Eivissa i Formentera, Dolors Roig. Amb aquesta trobada, els alumnes han pogut fomentar el contacte i la col·laboració amb el sector hoteler, així com donar-se a conèixer i promoure una futura relació laboral entre ells un cop concloguin els projectes.

Al programa 'SOIB 30 Sant Antoni és Forma II', adreçat a persones desocupades de més de 30 anys, hi han participat deu alumnes treballadors que s'han format i treballat com a auxiliars administratius. A través d'aquest programa, amb un any de durada i un total de 1568 hores de teoria i pràctica, reben el Certificat de Professionalitat en operacions auxiliars de serveis administratius i generals i es formen en diferents àrees com ara informàtica i internet, inserció laboral i tècniques de recerca de feina, sensibilització en igualtat d'oportunitats, així com en comptabilitat, anglès, català i alemany. El programa es va iniciar l'11 de novembre del 2020 i finalitza el proper 10 de novembre del 2021.

Durant les pràctiques, els alumnes treballadors han treballat com a auxiliars administratius a diferents departaments de l'Ajuntament com Esports, Benestar Animal, Comerç, Transport i Mobilitat, Oficina d'Atenció al Ciutadà, Medi Ambient, Arxiu, Secretaria, Urbanisme o Serveis econòmics.

Per part seua, el programa 'SOIB Jove Sant Antoni Informa' està dirigit a persones desocupades d'entre 16 i 29 anys, que obtenen el Certificat de Professionalitat en operacions auxiliars de serveis administratius i generals una vegada el finalitzin amb èxit. A més, reben formació en informàtica i internet, inserció laboral, tècniques de recerca de feina i sensibilització en igualtat d'oportunitats. També amb una durada d'un any i un total de 1568 hores, hi han participat un total de deu alumnes treballadors que han treballat com a informadors a diferents departaments de l'Ajuntament.

Mitjançant aquests projectes i l'oferta formativa programada, l'objectiu és possibilitar el reciclatge de les persones participants i una reorientació professional de manera que puguin optar a llocs de treball dins del sector turístic, característic del nostre municipi, i també que puguin optar a places dins de l'administració pública i de l'empresa privada.

Data de l'última modificació: dijous, 28 d'octubre de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net