Inicio

L'Ajuntament enceta una campanya de promoció turística destinada al mercat holandès

Torna Imprimiu

Mitjans de comunicació dels Països Baixos visiten el municipi durant quatre dies amb la finalitat de promocionar el municipi a publicacions de premsa i les xarxes socials.


Presentació campanya mercat holandés

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha posat en marxa una campanya de promoció turística de la marca 'Visit Sant Antoni', destinada a mercat holandès, a causa del puixant interès que mostra envers la nostra destinació. Amb l'objectiu de potenciar i aconseguir consolidar aquesta tendència, l'Ajuntament ha fet una aposta decidida per aquest mercat, buscant transmetre el missatge de 'Sant Antoni obert tot l'any' i que es pot gaudir en tot moment d'un entorn i una oferta de qualitat.

L'acció promocional ha començat avui amb l'arribada de set mitjans de comunicació representats per periodistes dels Països Baixos, que visitaran el municipi a partir d'aquest dijous 21 d'octubre i fins al diumenge 24 d'octubre, per transmetre, a continuació, el potencial i els atractius turístics de Sant Antoni a publicacions de premsa escrita i on-line, així com a les xarxes socials.

L'alcalde de Sant Antoni, en Marcos Serra, i el regidor de Turisme, en Miquel Tur, han presentat aquesta tarda la campanya a l'Espai Cultural de Sa Punta des Molí amb la presència dels mitjans de comunicació que estaran presents en el municipi durant aquests quatre dies. L'alcalde ha explicat que l'objectiu d'aquest viatge de premsa «és mostrar la cara més autèntica de Sant Antoni, combinant els paisatges i les rutes per la costa i l'interior rural, la cultura, l'esport i la gastronomia, així com donar a conèixer la modernització de la planta hotelera i l'alta qualitat culinària dels restaurants». Serra ha detallat que durant aquests dies realitzaran un itinerari que inclou la visita de les diferents parròquies i les seves esglésies, sortida en llaüt per conèixer la costa del municipi, rutes amb bici per l'interior rural, mostra de ball pagès, posta de sol a Sant Antoni, visita a bodegues de vi i degustació de la gastronomia local en restaurants del municipi, entre altres activitats.

El regidor de Turisme, per la seua banda, ha destacat que aquest projecte forma part de la campanya de promoció turística que s'ha començat a realitzar de cara al mercat holandès, dirigida a complir l'objectiu de desestacionalitzar la temporada turística i atreure un turisme de qualitat al municipi. «Des de l'inici de la legislatura, treballam en campanyes de promoció turística per a l'obertura a nous mercats que permeti atreure un turisme de qualitat al nostre municipi», ha assenyalat en Tur, que ha explicat que s'ha fet una aposta pel mercat holandès pel seu creixement constant els darrers anys i el seu alt nivell de despesa per persona. També ha assenyalat que aquesta campanya es complementa amb les accions promocionals que s'han realitzat els últims dos anys destinades a posicionar Sant Antoni com una destinació gastronòmica, LGTBI, de noces, esportiva i familiar.

L'Ajuntament realitza la campanya amb una agència de comunicació de gran envergadura als Països Baixos, The Media Nanny, que ha fet de nexe amb els mitjans de comunicació convidats i amb la qual es realitzarà les acció promocional per crear una cobertura de premsa rellevant en els mitjans de comunicació principals i especialitzats a nivell dels Països Baixos i internacional. Els mitjans que visitaran Sant Antoni són Wendy, NSMBL, Marie Claire, Cosmopolitan, Metro, FHM i Manify.

Miguel Tur ha avançat que es continuarà treballant en la campanya 'Sant Antoni obert tot l'any' amb altres destinacions turístiques entre els quals estan ja previstes la zona nord d'Espanya i els països nòrdics.

Data de l'última modificació: divendres, 22 d'octubre de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net