Inicio

L'Ajuntament organitza aquest cap de setmana la XXII edició de la Fira d'Estocs

Torna Imprimiu

A causa de la previsió de pluja, la fira s'ajornat al diumenge 24 d'octubre.


XXII Fira d'Estocs 2021

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany i l'Associació de Comerciants reprenen la celebració de la Fira d'Estocs del municipi, després d'haver-la de suspendre l'any passat per mor de la situació sanitària ocasionada per la Covid-19. Enguany la fira arriba a l'edició vint-i-dos i s'ha ajornat del dissabte 23 al diumenge 24 d'octubre a causa de la previsió de pluja. Se celebrarà de 10 a 20.30 hores al Passeig de ses Fonts.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Comerç, en Joan Torres, ha detallat que els nou punts de venda participants estan dedicats a productes de moda, calçat i complements per a totes les edats i amb existències de la col·lecció d'estiu, així com de la nova temporada de tardor i hivern. «Aquestes fires són una oportunitat perquè els establiments puguin donar sortida i renovar els estocs, i perquè els compradors puguin trobar grans ofertes o gangues d'una àmplia gamma de productes», ha destacat en Torres, que també ha volgut assenyalat que l'Ajuntament «segueix apostant per aquest tipus d'iniciatives que ajuden a impulsar el comerç i la dinamització de l'economia local».

En aquesta nova edició, la fira comptarà també amb la participació dels establiments del carrer Ample, que podran tenir els expositors a l'exterior. La jornada, a més, estarà ambientada amb música en directe.

Aquest matí s'ha celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament el sorteig per determinar la ubicació dels llocs que ocuparan els diferents venedors inscrits a la fira.

Data de l'última modificació: divendres, 22 d'octubre de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net