Inicio

L'Ajuntament instal·la un nou parc de cal·listènia a Ses Païsses

Torna Imprimiu

La nova infraestructura ja és oberta al públic i respon a la demanda dels vesins de Portmany que practiquen aquesta modalitat esportiva.


Parc cal·listènia Ses Païsses

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a través de la Regidoria d'Esports, ha finalitzat la instal·lació d'un nou parc de cal·listènia a l'exterior del poliesportiu de Ses Païsses.

La nova infraestructura ja és oberta al públic i respon a la demanda dels vesins de Portmany que practiquen aquesta modalitat esportiva. D'aquesta manera, amb el de s'Arenal, el municipi ja compta amb dos parcs de cal·listènia.

La instal·lació està formada per un conjunt amb gàbia d'exercicis Trainingbox, diversos jocs de barres paral·leles per fer múltiples exercicis esportius a l'aire lliure basats en entrenaments de CrossFit i street workout. La infraestructura Trainingbox està formada per tres pòrtics d'una alçada de 2,50 metres i quatre pals estructurals addicionals, i compta amb sis barres simples a diferent altura, barres triangulars, barres de dominació, dos escales horitzontals, una escala inclinada i una espatllera.

La instal·lació compta també amb un cartell informatiu Trainingbox amb informació de seguretat i propostes bàsiques dels exercicis que es poden fer en cada un dels elements, representats amb pictogrames.

El regidor d'Esports, en José Ramón Martín, ha visitat avui dematí la instal·lació i ha destacat «la necessitat d'aquest nou parc de cal·listènia per tal que els ciutadans puguin practicar aquesta modalitat esportiva amb seguretat a l'aire lliure, iniciativa que s'alinea amb l'objectiu de millorar les instal·lacions municipals i promocionar l'esport i la vida saludable al nostre municipi».

El nou parc de cal·listènia ha suposat una inversió de 24.557,5 euros més IVA.

Data de l'última modificació: dimecres, 6 d'octubre de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net