Inicio

L'Ajuntament organitza una neteja del fons marí des caló des Moro amb motiu del World Clean Up Day

Torna Imprimiu

La jornada es durà a terme a la zona des caló des Moro a partir de les deu del matí, i comptarà amb la participació de Voluntaris sense Fronteres.


Jornada neteja Caló des Moro World Clean Up Day 2021

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha organitzat una jornada de conscienciació i neteja de litoral amb motiu del World Clean Up Day que se celebra aquest diumenge 3 d'octubre i que té com a objectiu combatre el problema mundial dels residus a les platges.

La jornada es durà a terme a la zona des caló des Moro a partir de les deu del matí, i comptarà amb la participació de Voluntaris sense Fronteres, que vendran de Mallorca per ajudar en la retirada de residus del fons marí. També hi col·laboraran voluntaris del grup Grup d'Ecologia Activa (GEA) i Protecció Civil, així com els GEAS de la Guàrdia Civil, el Servei de Socorrisme i Salvament i la UTE Portmany, encarregada del servei de neteja municipal.

Els interessats a participar en aquest esdeveniment podran col·laborar recollint residus per la zona de litoral. Els que vulguin submergir-se, han disposar del títol de busseig i d'una assegurança en vigor i posar-se en contacte amb l'empresa d'activitats subaquàtiques col·laboradora, Arenal Diving.

Data de l'última modificació: divendres, 1 d'octubre de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net