Inicio

Activa't Portmany, anem per feina

Torna Imprimiu

Inscriu-te a la jornada d'entrevistes de feina del proper 15 de juny de 2021.


Activa't Portmany

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany organitza ACTIVA'T PORTMANY, una jornada d'ocupació en la qual empreses amb presència en el nostre municipi realitzaran entrevistes de feina per a seleccionar personal per a les seves plantilles.

L'esdeveniment se celebrarà el dimarts 15 de juny de 2021 a l'Estació Marítima del Port de Sant Antoni entre les 9:00 h i les 13:30 h.

En total, s'oferiran més de 100 llocs de feina per a cobrir llocs de cambrers/res de sala - barra, personal de neteja, rentaplats, cuiners/res, ajudants de cuina, recepcionistes, secretari/a direcció, hostess, botons, personal de manteniment, socorristes de piscines, dependents/tes, personal polivalent de supermercat o repartidors/res entre d'altres.

Per a participar i accedir a les entrevistes és imprescindible realitzar una inscripció mitjançant el calendari i formulari que trobareu més avall.

Normes de participació:

- Serà obligatori agafar una cita per a assistir a l'esdeveniment ACTIVA'T PORTMANY.
- Seleccioni el dia 15/06/2021 i després triï una hora entre les que apareguin disponibles. Si no pot seleccionar cap dia o no apareixen hores disponibles és que totes les places ja estan ocupades.
- Haurà d'acudir a l'esdeveniment 5 minuts abans de l'hora concertada i disposarà de 30 minuts per a entrevistar-se amb les empreses que desitgi. Recordi que són entrevistes curtes de 3-5 minuts per a tenir un primer contacte directe amb les empreses.
- NO OBLIDI PORTAR TANTS CURRÍCULUMS COM ENTREVISTES VULGUI FER. No hi haurà servei d'impressió de cvs el dia de l'esdeveniment.
- Totes les persones participants hauran de respectar les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la COVID-19. Serà obligatori:
- Realitzar una higiene freqüent de mans amb sabó, gels hidroalcohòlics o desinfectants.
- Mantenir la distància física interpersonal de seguretat de com a mínim metre i mig entre persones.
- L'ús de mascareta que cobreixi des del septe nasal fins a la barbeta inclosa.
- Tenir una correcta higiene respiratòria: evitar tossir directament a l'aire, tapar-se la boca amb la cara interna de l'avantbraç en aquests casos i evitar tocar-se cara, nas i ulls.

RECORDI, si reserva una cita i finalment no pot acudir, si us plau, cancel·li o canviï la seva reserva a través de l'enllaç "Canviar la cita" que trobarà en el correu de confirmació o telefonant al 871554096.

EMPRESES PARTICIPANTS:
Palladium Hotel Group, Hotel Apartamentos Blau Parc, La Sirena Art, Hipercentro, Grupo Mambo, Ibiza Rocks, Marble Stella Maris, THB Hotels, Mercadona, OKU, Ocean Beach.

Fes clic per consultar el llistat d'empreses i els llocs de feina ofertats.

COL·LABORA:
Ports Illes Balears.


Ja no queden places disponibles. L'aforament de l'esdeveniment està complet. Només en el cas que hi hagués cancel·lacions hi haurà noves cites disponibles. Moltes gràcies pel seu interès.
Si no pot veure el calendari de reserves correctament en aquesta pàgina fes clic aquí.


Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Activa't Portmany Empreses i Llocs de feina
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data de l'última modificació: divendres, 11 de juny de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net