Inicio

L'Ajuntament retira 360 quilos de residus d'un enclavament rocós a sa Galera en el qual habitava una persona

Torna Imprimiu

L'actuació es va realitzar aquest dimarts entre la Policia Local i els operaris del servei de recollida de residus i neteja municipal de l'Ajuntament, de la UTE Portmany.


Retirada residus sa Galera

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha retirat 360 quilos de residus que s'acumulaven en un enclavament rocós de cala Llosar, a sa Galera, proper a la mar i en el qual habitava una persona.

L'actuació es va realitzar aquest dimarts entre la Policia Local i els operaris del servei de recollida de residus i neteja municipal de l'Ajuntament, de la UTE Portmany, que varen treure unes 50 bosses d'escombraries després d'una neteja complicada per les dificultats d'accés a la zona i de trasllat dels residus recollits.

Els agents varen identificar la persona que es trobava en el lloc, que va col·laborar en tot moment i va reconèixer que part dels estris eren de la seua pertinença. Al lloc hi han quedat pertinences personals, que es va comprometre a treure al més aviat possible.

La Policia Local va advertir-lo del risc de caiguda de grans roques a l'enclavament que utilitzava com infrahabitatge, ja que és una zona amb perill de despreniment.

Aquest enclavament es troba en una zona de domini públic marítim terrestre per la qual cosa es va traslladar a l'administració competent l'actuació duta a terme i la situació d'aquest enclavament. L'objectiu d'aquesta actuació era retornar aquest paratge natural al seu estat original i evitar que es torni a ocupar com a infrahabitatge, amb la conseqüent acumulació de residus i l'impacte ambiental sobre la zona.

Data de l'última modificació: dijous, 8 d'abril de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net