Inicio

L'Ajuntament realitza una reorganització de l'equip de govern

Torna Imprimiu

L'alcalde assumeix més responsabilitats i gestionarà les àrees d'Urbanisme i Activitats amb el propòsit d'assolir els objectius marcats en aquest departamento.


Reorganització equip de govern

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha informat avui sobre la reorganització en alguns departaments de la institució per donar impuls a la gestió municipal, consensuat entre els tres grups polítics de l'equip de govern.

L'alcalde Marcos Serra signarà els propers dies el decret que estableix els canvis en el repartiment de competències municipals amb l'objectiu d'afrontar amb més força els dos pròxims anys de legislatura, mantenint el compromís ferm de l'equip de govern per millorar el municipi de Sant Antoni de Portmany.

L'alcalde assumeix més responsabilitats i gestionarà les àrees d'Urbanisme i Activitats amb el propòsit d'assolir els objectius marcats en aquest Departament, que són una de les prioritats establertes per l'equip de govern per a aquesta legislatura.

Serra ha agraït el gran treball realitzat pel fins ara regidor d'Urbanisme i Activitats, Miquel Àngel Costa, així com del seu predecessor, Javier Jiménez, gràcies al qual en menys de dos anys s'han establert les bases per agilitzar el funcionament del Departament i han reforçat la plantilla donant un impuls important en la seua organització i efectivitat. Durant aquest temps, s'han fet passos importants, com l'aprovació de el Pla Especial de Protecció de l'Església de Sant Antoni, l'encàrrec per fer modificacions puntuals del PGOU o l'actualització de tots els tràmits perquè puguin realitzar-se íntegrament a través de la seu electrònica, el que ha permès escurçar els terminis i apropar l'administració local als ciutadans.

Per la seua banda, Costa assumirà les àrees de Noves Tecnologies, que gestionava la regidora Maria García; i de Participació Ciutadana, de la qual era responsable el regidor Miquel Tur, així com la gestió de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), que fins ara portava la regidora Maria Ribas. D'aquesta manera, l'equip de govern també reforça aquestes àrees per aconseguir una administració més àgil i repartir les responsabilitats de la forma més òptima.

Amb aquests canvis es pretén optimitzar l'organització i capacitat executiva de l'equip de govern per fer més efectiu el funcionament de les diferents àrees i la gestió municipal.

Data de l'última modificació: dimecres, 31 de març de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net