Inicio

La Policia Local deté un individu per un robatori amb força en un establiment

Torna Imprimiu

El fet va passar la nit de dissabte, quan el presumpte autor va rompre el vidre de l'entrada principal per accedir al local i emportar-se'n la caixa registradora.


Policia Local - Robatori

La Policia Local de Sant Antoni de Portmany ha detingut un home de 28 anys per un robatori amb força en un establiment del municipi ubicat al carrer de València. El fet va passar la nit de dissabte, quan el presumpte autor va rompre el vidre de l'entrada principal per accedir al local i emportar-se'n la caixa registradora.

Els agents que feien servei de seguretat i prevenció en el nucli de Sant Antoni veieren un individu que corria i un altre intentant agafar-lo pel mig del carril de circulació, de manera que iniciaren la seua persecució, a peu i mitjançant el vehicle policial.

En presència dels dos agents, l'individu va entrar en un domicili del carrer de Barcelona tirant la caixa registradora que duia en braços. Posteriorment, els policies varen poder accedir a l'habitatge i identificar el detingut, que va ser immobilitzat a causa de la seua agressivitat.

Data de l'última modificació: dimarts, 30 de març de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net