Inicio

La Policia Local denuncia un establiment hoteler per servir a l'interior sense mascareta

Torna Imprimiu

Els agents han aixecat 32 actes durant la darrera setmana per incompliment de les restriccions establertes davant de la Covid-19.


Policia Local - Actas Covid-19

La Policia Local de Sant Antoni de Portmany ha aixecat 32 actes durant la darrera setmana per incompliment de les restriccions establertes davant de la Covid-19, de les quals 19 han estat per romandre a la via p˙blica fora de l'horari permŔs sense causa justificada i 12 per no fer ˙s de la mascareta sanitÓria obligat˛ria a la via p˙blica ni respectar la distÓncia de seguretat amb la resta dels vianants.

A mÚs, els agents han posat una den˙ncia a un establiment hoteler per no respectar les mesures preventives per fer front al coronavirus, servint a l'interior del local sense usar la mascareta i no disposar del dispensador del gel hidroalcoh˛lic ni de cartelleria informativa sobre la Covid-19. El local tambÚ va ser sancionat per no tenir la documentaciˇ requerida per exercir l'activitat.

La Policia Local tambÚ ha denunciat aquesta setmana tres persones per consumir begudes alcoh˛liques i fumar a la zona l˙dica de Sa Punta des MolÝ, incomplint l'Ordenanša municipal de convivŔncia, que prohibeix el consum d'alcohol a la via p˙blica, aixÝ com les mesures sanitÓries per no portar la mascareta obligat˛ria ni respectar la distÓncia de seguretat.

Data de l'˙ltima modificaciˇ: dijous, 25 de marš de 2021


Expediciˇ certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electr˛nica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (Espa˝a)
TelŔfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreša electr˛nica:
ajuntament@santantoni.net