Inicio

L'Ajuntament llança una nova campanya de Som Comerç per promocionar el comerç local

Torna Imprimiu

En total, s'habil·liten 400 vals de 15 euros, amb un límit d'un per persona, que es podran fer servir en una compra mínima de 30 euros.


Campanya Som Comerç Març

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants, ha llançat una nova campanya amb la plataforma Som Comerç Eivissa per impulsar i promocionar les compres al comerç local del municipi.

La Regidoria de Comerç del consistori hi aporta una partida de 6000 euros, per descarregar en vals de descompte a través de l'aplicació per a mòbil Som Comerç Eivissa. En total, són 400 vals de 15 euros, amb un límit d'un per persona, que es podran fer servir en una compra mínima de 30 euros.

La campanya, que es realitzarà des d'aquest dilluns 29 de març fins al 17 d'abril, és fruit de la reunió mantenguda fa dues setmanes amb el sector del comerç amb l'objectiu d'ajudar en tot el possible a aquest teixit empresarial, afectat greument per la crisi econòmica generada per la Covid-19. «Som coneixedors de la situació del comerç i trobam necessari posar en marxa aquest tipus de campanyes per rellançar i promocionar el teixit comercial del municipi, que està patint les conseqüències de la pandèmia i la recuperació del qual és vital per a l'economia local», ha apuntat el primer tinent d'alcalde i regidor de Comerç, Joan Torres, que també ha recordat que l'Ajuntament habilitarà una nova línia d'ajuts a autònoms i microempreses, dotada amb 686.454 euros.

Per la seua banda, el president de l'Associació de Comerciants de Sant Antoni, Joan Ribas, ha assegurat que és un bon moment per presentar aquesta campanya, ja que la pandèmia segueix complicant la continuïtat dels comerços i necessiten d'un impuls per incentivar les compres, mentre que els usuaris podran aprofitar la promoció per adquirir les noves col·leccions amb descomptes.

Els locals de Sant Antoni inscrits a la plataforma i on es podran realitzar les compres amb l'aplicació de mòbil Som Comerç Eivissa són: Be Bop, Bellmar Tèxtil, Bigmat Eivissa, Boutique Varó, Can Soldat Fruites i Verdures, Canale, Carlin Sant Antoni, Carvi Equipament de la llar, Carvi Parament, Colors de Bes, Colorins, Decasa Tèxtil llar, Decasa Uniformes, Eivissa Ferrer SL (Ferrbo), el Coral Sports & Chic, Els Estels, Euromoda, Ferreteria Can Toni, Ferreteria Casa Mestret, Ferreteria i Esmolats , Foto Ritu, Gent Menuda, Ibimoda, J. March Sant Antoni, J. Ribas Moda Home, Joguines Al·lots Toy Planet, Joguines Casa Torres, La Sirena Caló des Moro, La Sirena Plaça Espanya, Mercalzado, Merceria Marvi, Minerva botiga Bebé, Pachamama, Pasitos, Perfumeria Àfrica, Perfumeries Clapés, Pintures Fiona, Ripra, Sakura, Thomas Green's, Tick Tock, Video Torres & Imatge i So i Sabateria Mabone.

Data de l'última modificació: dijous, 25 de març de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net