Inicio

Nova campanya informativa per evitar els abocaments incontrolats de residus voluminosos

Torna Imprimiu

La campanya, realitzada en col·laboració amb el programa SOIB Jove Formació i Ocupació Sant Antoni Informa, promou l'ús del servei gratuït de recollida a través del telèfon 900 400 010.


Campanya residus voluminosos

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha posat en marxa una nova campanya informativa per conscienciar la població sobre la correcta gestió dels residus voluminosos, en col·laboració amb UTE Portmany, Policia Local i els alumnes-treballadors del programa de formació i ocupació SOIB Jove Formació i Ocupació Sant Antoni informa. D'aquesta manera, s'apel·la a la col·laboració ciutadana per evitar abocaments incontrolats d'elements voluminosos com ara mobles, electrodomèstics, matalassos o aparells electrònics que no poden ser retirats pel servei ordinari de recollida d'escombraries i que no s'han d'abandonar a la via pública.

Durant les darreres setmanes, els alumnes, en estreta col·laboració amb el Departament de Medi Ambient, han treballat en el disseny d'un tríptic que repartiran entre els ciutadans a peu de carrer, per incidir en la necessitat de desfer-se correctament dels residus voluminosos i recordar la prohibició de dipositar escombraries fora dels contenidors.

La idea de la campanya és arribar al ciutadà i conscienciar-lo sobre el greu impacte que causen a l'entorn els abocaments incontrolats, especialment els d'elements voluminosos al costat dels contenidors o a les àrees naturals.

La campanya recorda l'existència de les deixalleries, on es poden dur aquest tipus d'objectes, així com el servei gratuït de recollida amb cita prèvia trucant al telèfon 900 400 010. Finalment, també destaca que aquest tipus d'actituds incíviques suposen infraccions a les ordenances municipals i poden arribar tenir sancions amb multes de fins a 3000 euros.

La nova campanya informativa compta amb la col·laboració del programa de formació i ocupació SOIB Jove Sant Antoni Informa, finançat pel SOIB amb la participació del SEPE, Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu.

Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Tríptic residus voluminosos SOIB
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data de l'última modificació: dijous, 4 de març de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net