Inicio

La Policia Local dissol una festa privada de 40 persones en una finca de Sant Rafel

Torna Imprimiu

Dos patrulles de la Policia Local i una de la Guàrdia Civil varen acudir al lloc dels fets i varen veure que hi havia una quarantena persones, sense dur la mascareta obligatòria i consumint begudes alcohòliques.


PL festa privada Covid-19

La Policia Local de Sant Antoni de Portmany va intervenir ahir en una festa privada en una finca ubicada a la carretera de Sant Rafel a Santa Agnès de Corona, on hi havia 40 persones, que incomplien d'aquesta manera les restriccions sanitàries per fer front a la Covid-19.

Dos patrulles de la Policia Local i una de la Guàrdia Civil varen acudir al lloc dels fets i varen veure que hi havia una quarantena persones, sense dur la mascareta obligatòria i consumint begudes alcohòliques. A més, comptaven amb un equip de música amb altaveu de grans dimensions, ordinador portàtil, taula de mescles i accessoris lumínics.

Els agents desmantellaren la festa i n'identificaren l'organitzador i els participants, als quals denunciaren. En el cas de l'organitzador, es tracta d'una denúncia molt greu i en el cas dels assistents, són denúncies greus.

La finca compta amb una sèrie d'habitatges annexes, tipus comuna, i el grup de persones es trobaven a l'exterior en una zona amb taules i cadires, i havien encès una foguera de grans dimensions.

Quan els agents s'hi presentaren, la multitud de persones es va dispersar per la carretera entre els diferents habitatges contigus i uns altres fugiren pel camp confrontant. Al lloc es varen quedar els identificats.

D'altra banda, també hi havia tretze vehicles aparcats a la finca, dels quals set dels seus propietaris varen ser denunciats per tenir la ITV caducada o no tenir assegurança.

La Policia Local recorda a la població la necessitat de respectar les restriccions establertes en el nivell 4 reforçat en el qual es troba l'illa d'Eivissa per frenar la propagació de la Covid-19, entre les quals hi ha la prohibició de fer reunions entre persones no convivents.

Data de l'última modificació: dimarts, 23 de febrer de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net