Inicio

L'Ajuntament instalĚla una taula informativa per conscienciar de la importÓncia de complir les mesures sanitÓries

Torna Imprimiu

El personal sanitari resoldrÓ dubtes, entregarÓ mascaretes i facilitarÓ informaciˇ als vesins del municipi per seguir incidint en la necessitat de respectar les mesures sanitÓries.


Taula informativa Covid-19

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha instalĚlat una taula informativa per conscienciar la ciutadania sobre la importÓncia de complir amb les mesures sanitÓries preventives per evitar la propagaciˇ de la Covid-19.

La iniciativa, que es realitza amb la colĚlaboraciˇ de la Conselleria de Sanitat i el Centre de Salut de Sant Antoni, s'ha posat en marxa a causa de l'important repunt de contagis registrat les darreres setmanes. La previsiˇ era comenšar amb la campanya la setmana passada, per˛ es va haver de retardar per les condicions meteorol˛giques adverses.

La regidora de Sanitat, Maria Ribas, ha explicat que la taula s'instalĚlarÓ els dimarts i els dijous, de 12 a 14 hores, a la Plaša Espanya, i que personal sanitari resoldrÓ els dubtes sobre la Covid-19, entregarÓ mascaretes i facilitarÓ informaciˇ als vesins del municipi per seguir incidint en la necessitat de respectar les mesures sanitÓries.

D'altra banda, tambÚ informaran sobre les noves restriccions establertes amb el nivell de protecciˇ 4 reforšat, aplicat a l'illa d'Eivissa a partir d'aquest dimecres a les 00 h, ressaltant la importÓncia de respectar la prohibiciˇ de trobades familiars i reunions socials entre persones que no pertanyen al mateix nucli de convivŔncia.

źL'objectiu Ús facilitar tota la informaciˇ necessÓria a la poblaciˇ per intentar disminuir aquestes xifres amb la colĚlaboraciˇ de tots╗, ha indicat Ribas, que ha recordat que Ús fonamental complir amb les mesures i restriccions establertes per contenir la propagaciˇ del coronavirus.

Data de l'˙ltima modificaciˇ: dimarts, 12 de gener de 2021


Expediciˇ certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electr˛nica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (Espa˝a)
TelŔfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreša electr˛nica:
ajuntament@santantoni.net