Inicio

L'Ajuntament continua reforçant l'àrea d'Urbanisme amb la incorporació d'un arquitecte tècnic

Torna Imprimiu

El 8 de febrer s'inicien les proves selectives per a la selecció d'una plaça en propietat d'un arquitecte, funcionari de carrera.


Arquitecte tècnic Urbanisme

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany segueix reforçant l'àrea d'Urbanisme amb una nova incorporació, després del nomenament d'un arquitecte tècnic, funcionari interí, que va prendre possessió ahir en un acte al qual assistiren l'alcalde Marcos Serra, i el regidor d'Urbanisme i Activitats, Miguel Ángel Costa.

L'àrea també compta amb el reforç d'un auxiliar administratiu que va començar la setmana passada, en el marc de la convocatòria del Projecte reactiva del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB). A més, aquesta setmana també s'incorpora un altre auxiliar administratiu del Programa mixt d'ocupació i formació.

D'aquesta manera, l'equip de govern segueix apostant per ampliar la plantilla del Departament d'Urbanisme i Activitats, que el setembre ja incorporà una tècnica d'administració general (TAG), funcionària interina, que ocupa una plaça vacant de la plantilla.

D'altra banda, el 8 de febrer s'inicien les proves selectives per a la selecció d'una plaça en propietat d'un arquitecte, funcionari de carrera, i la composició d'una borsa de treball, de la qual es nomenarà un funcionari interí. Així mateix, es preveu per al mes en curs l'aprovació de la convocatòria de dues borses d'ocupació temporal d'enginyers tècnics i enginyers superiors.

L'Ajuntament també ha decidit optar per ajuda externa mentre se segueix el procediment administratiu per a la creació de noves places i poder reactivar el departament i agilitzar els tràmits. En concret, el consistori s'ha reforçat amb la contractació d'un despatx d'arquitectes per alleujar la càrrega de treball i donar sortida a les llicències d'habitatges plurifamiliars; i d'un arquitecte, que s'encarrega de tramitar les modificacions puntuals del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU). A l'agost de 2019 ja es va reforçar la plantilla amb un nou inspector d'Activitats, que va obtenir la plaça mitjançant la corresponent convocatòria

Data de l'última modificació: dimarts, 12 de gener de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net