Inicio

L'Ajuntament suspèn el programa per a les festes de Sant Antoni

Torna Imprimiu

La Regidoria de Festes animarà la gent a publicar a les xarxes socials fotos de les festes de Sant Antoni d'anys anteriors i premiarà les més polides, divertides o emotives.


Suspensió festes Sant Antoni

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha anunciat que ha suspès tots els actes previstos per a les festes de Sant Antoni a causa de les noves mesures establertes per fer front a la Covid-19, que situen l'illa en el nivell de protecció 4 amb reforços, després de la pujada de l'índex de contagis. La Regidoria de Festes tenia previst celebrar la festivitat de Sant Antoni amb un programa reduït i adaptat a la situació sanitària, però amb l'augment de casos de les darreres setmanes i les noves restriccions, ha decidit suspendre totes les activitats com a mesura de prevenció i responsabilitat.

El regidor de Festes, Miquel Tur, ha explicat que ara mateix la màxima prioritat és la salut dels vesins, de manera que ha de prevaler la seguretat i establir totes les mesures necessàries per lluitar contra la propagació de la Covid- 19. «Apel·lam a la responsabilitat i col·laboració de tots per sortir com més aviat millor d'aquesta situació i tornar a la normalitat», ha assegurat Tur, que ha manifestat que «quan la situació ho permeti, tornarem a celebrar les nostres festes i a fer poble com estam acostumats».

L'Ajuntament ha comunicat que únicament es manté la missa solemne en honor a Sant Antoni Abat, que tendrà lloc el diumenge 17 de gener a les 12 hores, respectant l'aforament limitat i les mesures de seguretat sanitàries.

La Regidoria de Festes animarà la gent a publicar a les xarxes socials fotos de les festes de Sant Antoni d'anys anteriors i premiarà les més polides, divertides o emotives.

Data de l'última modificació: dijous, 14 de gener de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net