Inicio

La Policia Local retira un vehicle d'alta gamma després que el conductor doni positiu en drogues

Torna Imprimiu

Els agents aixequen 45 actes per incompliments de la normativa sanitària per fer front a la Covid-19


Control Policia Local retirada vehicle

La Policia Local de Sant Antoni de Portmany ha realitzat diversos controls durant la darrera setmana, coincidint amb dies festius com cap d'any i any nou, amb un resultat de 198 vehicles controlats, 77 denúncies de trànsit i 16 vehicles retirats.

La majoria de denúncies foren per vehicles mal aparcats (50), vuit dels quals es varen retirar. A més, la Policia va posar sis denúncies per no disposar de l'assegurança, el que suposa també la retirada del vehicle; cinc denúncies per excés de velocitat; quatre per no portar el cinturó de seguretat obligatori; tres per no obeir les indicacions dels agents; una per donar positiu en el test d'alcoholèmia; i una altra més per circular de forma temerària. En aquests darrers dos casos, també es va retirar el vehicle.

A més, durant el dispositiu fet ahir de control d'alcohol i drogues, prèviament establert per a la tarda del dia dels Reis, els agents varen denunciar el conductor d'un vehicle esportiu de gamma alta, marca Lamborghini, després que donàs positiu en el test de drogues, concretament en cocaïna i cànnabis. Per aquest motiu, la Policia va denunciar el conductor, un turista irlandès de nacionalitat nord-americana, per la Llei de seguretat viària, per circular amb un vehicle amb presència de drogues a l'organisme, fet que comportà la retirada del vehicle i una sanció de 1000 euros, així com la pèrdua de sis punts del permís de conduir.

Dispositiu de seguretat per la Covid-19

D'altra banda, la Policia Local de Sant Antoni ha organitzat un dispositiu especial durant les festes per garantir la seguretat i el compliment de les mesures sanitàries. Durant la darrera setmana, han posat 45 denúncies per incompliments de la normativa sanitària per fer front a la Covid-19. En concret, el agents han aixecat 19 actes per transitar per la via pública sense portar la mascareta obligatòria, 24 actes per ser a la via pública sense causa justificada durant l'horari de toc de queda i dues més per remor i molèsties veïnals en habitatges particulars.

Data de l'última modificació: divendres, 8 de gener de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net