Inicio

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany activa el dispositiu d'onada de fred.

Torna Imprimiu

El Consistori ha habilitat un espai de pernocta en una sala del Centre Cultural Cervantes, al carrer Estrella, que estarà operatiu de 21.00 a 08.00 hores.


Dispositiu onada de fred

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha activat el dispositiu d'onada de fred per a les persones sense sostre degut a les condicions meteorològiques adverses previstes al municipi. El Consistori ha habilitat un espai de pernocta a una sala del Centre Cultural Cervantes, al carrer Estrella, que estarà operatiu de 21.00 a 08.00 hores.

Aquest dispositiu estarà en funcionament des d'avui 29 de desembre fins al dilluns 4 de gener, i es prolongarà, si segueixen les condicions climatològiques adverses.

En total s'habiliten sis places per a acollir a les persones que ho necessitin i vulguin utilitzar l'espai. Se seguiran els protocols establerts per COVID-19.

Entitats com Càritas o Protecció Civil, així com des de Policia Local i Serveis Socials, s'informarà sobre l'activació del protocol i les possibilitats d'allotjament que facilita el Consistori.

Data de l'última modificació: dilluns, 4 de gener de 2021


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net