Inicio

L'Ajuntament de Sant Antoni i el Consell d'Eivissa habiliten al Centre d'Informació Jove un punt d'expedició de targetes d'autobús

Torna Imprimiu

Els usuaris del municipi ja no han de desplaçar-se a la seu del Consell per a obtenir les targetes de descomptes T-Daurada, T-General, T-Jove i T-Plata.


Punt expedició targetes d'autobús

CONSELL D'EIVISSA - El Consell d'Eivissa ha habilitat un nou punt d'expedició de targetes d'Autobús a l'Espai Jove de Sant Antoni (situat al carrer Bisbe Torres, 13). Gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Antoni i el departament insular de Transports, els usuaris d'aquest municipi ja no han de desplaçar-se a la seu del Consell per a obtenir les targetes de descomptes T-Daurada, T-General, T-Jove i T-Plata.

Els interessats poden demanar la seua targeta de transport públic al Centre d'Informació Jove (planta baixa de l'Espai Jove), obert de dilluns a divendres. És necessari reservar una cita al telèfon 971 80 31 63 per facilitar el servei i evitar concentracions a l'interior del recinte.

"Des del departament insular de Transports continuem treballant per a millorar el servei d'autobús d'Eivissa i amb aquesta iniciativa facilitem als usuaris del transport públic la sol·licitud de les targetes per a viatjar gratis en bus o per a beneficiar-se de descomptes", ha explicat el conseller insular de Transports, Javier Torres. Torres també ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni per oferir a les seues instal·lacions aquest punt d'expedició de targetes de bus i ha encoratjat a la resta de consistoris a comptar el mateix servei.

Per la seua part, el primer tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat, Joan Torres, ha explicat que s'ha decidit ubicar aquest servei a l'Espai Jove al considerar que era la instal·lació municipal més apropiada i accessible. «Poder expedir les targetes a Sant Antoni és apropar un servei als ciutadans del nostre municipi, que a partir d'ara ja no s'hauran de desplaçar al municipi d'Eivissa per obtenir les targetes, facilitant a la vegada l'accés i foment del transport públic a l'illa».

A més, el conseller insular de Transports també ha destacat que l'Ajuntament de Sant Antoni és el segon de l'illa que ofereix aquest servei d'expedició de targetes d'autobús. El primer en col·laborar amb el Consell d'Eivissa va ser Santa Eulària, que ja compta amb dos punts: la casa consistorial i, recentment, les Oficines Municipals de Jesús.

Quant als tipus de targetes de bus, el departament de Transports recorda que el Consell Insular d'Eivissa n'ofereix quatre:

· T-General: És una targeta, personal i intransferible, identificada amb la fotografia del seu propietari, que permet carregar fins a tres títols de 20 viatges (T-20) per a diferents tipus de trajectes a un preu bonificat. Els 20 viatges de cada títol T-20 carregat poden utilitzar-se fins sis mesos després de la realització del primer viatge i els avantatges Descomptes sobre el preu del bitllet senzill i la facilitat de no haver de pagar en metàl·lic cada viatge.

· T-Daurada: Permet viatjar en bus gratis a majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, persones en risc d'exclusió social i aturats de llarga durada. La caducitat d'aquesta targeta depèn del tipus d'usuari: és indefinida per als majors de 65 anys i amb incapacitats permanents i absolutes. Per a la resta d'usuaris, la caducitat està vinculada a la de la documentació presentada.

· T-Plata: Està dirigida a famílies nombroses, tant de categoria general com especial, permet viatjar a preu reduït (50% del preu del bitllet senzill) i recarregar fins a tres títols de 20 viatges (T-20) per a diferents tipus de trajectes a un preu igualment reduït a la meitat. La seva obtenció és gratuïta i després s'ha de pagar la càrrega de cada títol T-20 de viatges directament en els autobusos o en les taquilles de l'operador de les línies d'autobús.

· T-Jove: Està dirigida als menors de 18 anys (i majors de 5 anys). Permet fer viatges gratuïts en els serveis regulars de viatgers per carretera i serveis a la demanda a l'illa d'Eivissa.

Data de l'última modificació: divendres, 20 de novembre de 2020


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net