Inicio

La Policia Local desmantella un bar clandestí i aixeca 20 actes per incompliments de les mesures contra la Covid-19 la darrera setmana

Torna Imprimiu

La Policia Local de Sant Antoni recorda la necessitat de seguir respectant les mesures sanitàries per contenir la propagació de la Covid-19.


Denúncia Covid-19 bar clandestí

La Policia Local de Sant Antoni ha aixecat 20 actes la darrera setmana per incompliments de les mesures sanitàries per pal·liar els efectes de la crisi per la Covid-19.

En concret, els agents posat quatre denúncies per fumar a la via pública, quatre per no dur la mascareta obligatòria posada ni guardar la distància de seguretat ni respectar el toc de queda, quatre més per no respectar la prohibició de circular per la via pública sense causa justificada i una altra per no portar la mascareta.

A més, han aixecat dues actes a dos locals per tenir obert passades les 22 h i han denunciat dos locals per no guardar-s'hi la distància de seguretat entre els clients, no disposar d'informació Covid-19 ni de gel hidroalcohòlic a l'entrada i per no respectar l'aforament ni el nombre de taules màxim. Així mateix, els agents han denunciat un local per no complir les normes enfront de la Covid-19, servint als clients a la barra de l'interior de l'establiment i atenent-los sense la mascareta de seguretat.

Durant aquesta setmana, la Policia Local també ha aixecat dos actes per l'organització de reunions, festes o un altre tipus d'acte en què detectaren aglomeracions que dificultaven l'adopció de les mesures sanitàries establertes.

D'altra banda, també es varen posar diverses denúncies per incompliment de les ordenances municipals, dos de les quals varen ser per tenir música amb altaveus orientats cap a l'exterior, tres per molèsties als vesins i una per remors musicals en un establiment.

Bar-restaurant clandestí

La Policia Local també posar una denúncia per exercir l'activitat de bar restaurant sense llicència en un domicili particular. Els agents varen comprovar que a l'exterior de la casa, situada al carrer Miquel Àngel, tenien set taules, totes ocupades, amb 26 persones que hi estaven consumint, així com dos persones més servint les taules. També disposaven d'elements utilitzats en l'activitat de bar/restaurant com frigorífics grossos amb begudes o setrills i salers a les taules. Els agents també varen aixecar acta per no disposar de les mesures necessàries contra la Covid-19 i varen ordenar la paralització de l'activitat clandestina.

La Policia Local de Sant Antoni recorda la necessitat de seguir respectant les mesures sanitàries per contenir la propagació de la Covid-19.

Data de l'última modificació: dimarts, 17 de novembre de 2020


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net