Inicio

La Policia Local de Sant Antoni posa 52 denúncies durant la darrera campanya de control de l'ús del cinturó de seguretat

Torna Imprimiu

Els agents varen controlar 1038 vehicles la setmana del 5 a l'11 d'octubre.


Campanya control cinturó seguretat

La Policia Local de Sant Antoni de Portmany ha dut a terme la setmana passada, entre el 5 i l'11 d'octubre, una campanya de control de l'ús del cinturó de seguretat i del sistema de retenció infantil (SRI).

Els agents controlaren 1038 vehicles i posaren 52 denúncies, 36 de les quals per no dur posat el cinturó de seguretat. També posaren tres denúncies per utilitzar dispositius mòbils durant la conducció, altres tres per no tenir la ITV en regla i tres més per donar positiu en el test d'alcoholèmia. A més, varen sancionar cinc conductors per altres motius: no tenir l'assegurança obligatòria, realitzar un avançament prohibit, conduir amb el permís caducat, una alcoholèmia penal i conduir sense disposar de l'autorització administrativa vàlida.

L'objectiu de la campanya és conscienciar del perill que comporta no usar aquests dispositius de seguretat, que són una mesura eficaç a l'hora de prevenir o reduir les lesions ocasionades per accident de trànsit. Les dades de la Direcció General de Trànsit indiquen que el cinturó de seguretat redueix en un cinquanta per cent el risc de morir i entorn del setanta-cinc per cent les lesions quan hi ha un accident.

La Policia Local s'ha adherit aquesta setmana a la nova campanya de control de camions i autobusos de la DGT, que es realitza des del 12 fins al 18 d'octubre.

Data de l'última modificació: dimecres, 14 d'octubre de 2020


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net