Inicio

L'Ajuntament forma els agents de la Policia Local sobre com usar els desfibril·ladors

Torna Imprimiu

Enguany, la Regidoria de Governació ha equipat tres vehicles de la Policia Local amb desfibril·ladors semiautomàtics i el maletí complet de suport vital bàsic.


Curs DESA Policia Local

La Policia Local de Sant Antoni ha fet durant els dies 5, 6 i 7 d'octubre el Curs de suport vital bàsic i desfibril·lació semiautomàtica (DESA), amb l'objectiu de reforçar la formació en atenció en cas d'emergència a persones amb parada cardiorespiratòria.

L'objectiu d'aquest curs és formar els agents sobre com han d'actuar davant d'una aturada cardiorespiratòria fins que arribin els serveis sanitaris, ja que en la majoria de situacions d'emergència són els policies els primers a donar assistència i han de fer-ho amb rapidesa. L'acció formativa ha consistit a realitzar pràctiques de les maniobres de RCP (de reanimació cardiopulmonar) i l'ús del desfibril·lador extern semiautomàtic, així com aprendre tècniques per solucionar situacions d'obstrucció de la via aèria per cossos estranys (OVACE).E

En total, 24 agents han assistit al curs formatiu (nou d'ells han fet el curs complet i 15 el de reciclatge), que s'ha impartit a l'auditori de Centre Cultural Cervantes complint amb les mesures de seguretat sanitàries de la Covid-19, amb ús obligatori de mascareta dins de les instal·lacions, guardant la distància social mínima de dos metres i prenent la temperatura a tots els assistents abans d'entrar a l'aula.

Enguany, la Regidoria de Governació ha equipat tres vehicles de la Policia Local amb desfibril·ladors semiautomàtics i el maletí complet de suport vital bàsic. A més, s'han instal·lat dos equips DESA a les dependències i a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Sant Antoni.

Data de l'última modificació: dimarts, 13 d'octubre de 2020


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net