Inicio

L'Ajuntament repara els abalisaments de les platges després dels darrers temporals

Torna Imprimiu

El fort vent va trencar diversos trams i ancoratges de la línia de balises que separa la zona de bany de s'Arenal, es Pouet, es caló des Moro, cala Salada i cala Saladeta.


Balisament caló des Moro

El Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Antoni ha reparat els abalisaments de les platges del municipi afectades pels darrers temporals. El fort vent va trencar diversos trams i ancoratges de la línia de balises que separa la zona de bany de s'Arenal, es Pouet, es caló des Moro, cala Salada i cala Saladeta, les quals s'han restaurat per garantir la seguretat dels banyistes fins al final de temporada. A cala Gració i cala Gracioneta els abalisaments no varen patir cap dany.

Fa només una setmana ja es varen haver de reparar, després que el pas del temporal 'Odette' afectàs especialment l'abalisament de s'Arenal i es Pouet a causa de les embarcacions que acabaren embarrancades a la platja. Posteriorment, el tribunal del vent i les ventegades que provocà la borrasca 'Àlex' varen trencar l'abalisament des caló des Moro, que ja s'ha restaurat novament.

El Servei de socorrisme i salvament de Sant Antoni estarà en marxa fins al 15 d'octubre, data en què finalitza oficialment la temporada de platja. El protocol de desinfecció i neteja per la Covid-19 també es manté operatiu, tal com s'estableix a les mesures preventives que es varen presentar per obtenir el distintiu de qualitat 'Safe Tourism', que des del mes de juliol distingeix totes les platges del municipi.

Data de l'última modificació: dimecres, 7 d'octubre de 2020


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net