Inicio

L'alcalde realitza una ronda de visites pels establiments hotelers del municipi

Torna Imprimiu

Tot i la situació d'incertesa, ha agraït als empresaris el seu esforç per obrir, complint, a més a més, amb els protocols i les mesures de seguretat sanitària per fer de Sant Antoni un destí segur i fiable.


Visita establiments hotelers

L'alcalde de Sant Antoni, Marcos Serra, juntament amb el regidor de Turisme, Miquel Tur, i el regidor d'Activitats, Miguel Ángel Costa, han encetat una ronda de visites pels diferents establiments hotelers del municipi de Sant Antoni per conèixer així de primera mà l'efecte que ha tengut en l'ocupació de la planta hotelera la crisi ocasionada per la Covid-19.

Durant les visites, la major part dels hostals i hotels familiars els han fet saber que les perspectives d'ocupació han set millors del que esperaven de primeres, amb més de la meitat de la planta ocupada, mentre que la majoria de les grans cadenes hoteleres han hagut de tancar.

L'alcalde ha recordat que l'afluència de turistes s'ha vist molt condicionada per la situació sanitària i les diferents mesures que s'han aplicat per frenar l'avanç de la pandèmia, cosa que ha fet difícil mantenir el nivell de reserves durant els pocs mesos de temporada. I per això, tot i la situació d'incertesa, ha agraït als empresaris el seu esforç per obrir, complint, a més a més, amb els protocols i les mesures de seguretat sanitària per fer de Sant Antoni un destí segur i fiable.

Serra ha manifestat que l'equip de govern seguirà donant suport al sector de l'hostaleria, un dels principals motors de l'economia del municipi i fonamental per impulsar de nou la recuperació turística de Sant Antoni de Portmany.

Data de l'última modificació: dimarts, 15 de setembre de 2020


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net