Inicio

El servei de control d'accés a cala Salada es posa en marxa

Torna Imprimiu

El sistema de control consisteix en la instal·lació d'un punt de vigilància al creuer d'accés a la carretera que baixa a la platja i un altre punt més avall, a l'altura de l'aparcament, que restringeixen el pas de cotxes entre les 9.30 i les 17.30 hores.


Servei control accés Cala Salada

Aquest cap de setmana ha començat a funcionar el servei per a la vigilància i el control de l'accés rodat a la platja de Cala Salada, encarregat de regular el pas i l'estacionament de vehicles. Els tràmits administratius del concurs per adjudicar-lo es suspengué per l'estat d'alarma i ara, una vegada adjudicat, ja s'ha pogut iniciar el servei, que es prolongarà fins al 15 d'octubre, en funció de les necessitats i l'afluència de turistes que arribin a l'illa.

Des de l'obertura de les platges al bany després del confinament, la Policia Local de Sant Antoni s'ha fet càrrec de controlar aquest accés, així com de vigilar la concentració elevada de persones en aquestes cales com a mesura de seguretat sanitària enfront de la Covid-19, una funció que seguiran fent durant els seus controls rutinaris per evitar aglomeracions a les platges.

El sistema de control consisteix en la instal·lació d'un punt de vigilància al creuer d'accés a la carretera que baixa a la platja i un altre punt més avall, a l'altura de l'aparcament, que restringeixen el pas de cotxes entre les 9.30 i les 17.30 hores. Es permet passar els vesins de la zona, els treballadors, les persones amb mobilitat reduïda i els clients del restaurant, així com a les motos, els taxis, les bicicletes i les persones que van a peu.


Bus a cala Salada

Dins el pla de platja connectada amb la xarxa insular de transport, que gestiona el Consell d'Eivissa, el control de l'accés es complementa amb la línia d'autobús que uneix l'Estació d'Autobusos de Sant Antoni amb l'aparcament de Can Coix i amb cala Salada. A causa de les circumstàncies excepcionals generada per la Covid-19, amb la limitació d'aforament de les platges que comporta, s'ha reduït el nombre de freqüències del servei, que aquesta temporada sortiran cada hora, de 10 a 20 h, des de l'estació i de 10.15 a 20.15 des de cala Salda. Si fos necessari per l'augment de la demanda del servei, l'Ajuntament sol·licitarà al Consell d'Eivissa que ho tengui en compte per incrementar les freqüències.

Data de l'última modificació: dimarts, 28 de juliol de 2020


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net