Inicio

Oberta la inscripció per al nou 'Mercat de Sa Cooperativa' de producte agrícola local

Torna Imprimiu

Comerç


LogoAytoA

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament, en col·laboració amb la Cooperativa Agrícola de Sant Antoni, organitza un mercat de venda de producte agrícola local (quilòmetre zero) i productes elaborats o transformats a Eivissa, amb l'objectiu d'ajudar a treure els excedents de producció d'aquest any degut a la baixa demanda per la poca activitat empresarial per causa del COVID-19 i incentivar la venda i el consum de productes agrícoles i transformats o elaborats a la nostra terra.

El Mercat de Sa Cooperativa començarà el proper dia 31 de juliol i tendrà lloc cada divendres de 9 a 14 hores, ubicat al costat de la Cooperativa Agrícola de Sant Antoni, al principi del camí de Sa Vorera.

El termini d'inscripció s'inicia avui i finalitza el 6 d'agost de 2020.

Els interessats podeu presentar les sol·licituds, consultar-ne la informació i obtenir els models de documentació a la seu electrònica (https://santantoni.sedelectronica.es/dossier), utilitzant el tràmit "Comerç. Sol·licitud d'inscripció al 'Mercat de Sa Cooperativa' de producte local (km 0)"; o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OCA) de l'Ajuntament, prèvia cita el 971 340 111.

Data de l'última modificació: divendres, 24 de juliol de 2020


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net