Inicio

L'Ajuntament i l'Associació de Comerciants sortegen els 15 premis de la campanya 'El Empujón'

Torna Imprimiu

S'entreguen tres premis extraordinaris de 150 euros per gastar en comerços adherits a Sa Targeta i 12 premis de 100 euros en vals de compra.


Sorteig campanya El Empujón 2020

L'Ajuntament de Sant Antoni i l'Associació de Comerciants han fet aquest matí el sorteig de la campanya 'El Empujón', que va acabar el 22 de març i es veié interrompuda per l'inici de l'estat d'alarma decretat per la pandèmia de la Covid-19.

El regidor d'Obres Públiques, Mobilitat, Transport i Comerç, Joan Torres, i el president de l'Associació de Comerciants, Joan Ribas, han extret les butlletes guanyadors, amb tres premis extraordinaris de 150 euros per gastar en comerços adherits a Sa Targeta i 12 premis de 100 euros en vals de compra.

En Joan Torres ha destacat la importància de la campanya 'El Empujón' «per fomentar i activar les vendes en el petit comerç, que és clau per a l'activitat econòmica del municipi i per vitalitzar els nostres carrers». «Cal destacar que el petit comerç fa poble i que l'Ajuntament dona suport a totes les iniciatives enfocades a dinamitzar l'activitat comercial», ha assenyalat.

Per la seua banda, el president dels comerciants, Joan Ribas, ha apuntat que pràcticament tots els comerços de Sant Antoni ja han reprès l'activitat i que el sorteig suposarà un petit ajut per a 15 famílies perquè puguin fer compres al comerç local.

També ha explicat que l'Associació ha estrenat fa poc nous comptes a les xarxes socials de Facebook i Instagram, a través dels quals ha dut a terme un sorteig de tres premis de 100 euros a cada un dels perfils, de manera que són sis més les famílies que han rebut un ajut dels comerciants.

Data de l'última modificació: divendres, 3 de juliol de 2020


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net