Inicio

Obert el període d'inscripció al Campionat Mundial d'Arròs de Matances

Torna Imprimiu

Vuitena edició d'aquest esdeveniment gastronòmic de les festes patronals de Sant Antoni.


Arròs de Matances 2020 póster


El Campionat Mundial d'Arròs de Matances arriba enguany fa la vuitena edició, consolidant així aquest esdeveniment gastronòmic de les festes patronals de Sant Antoni.

L'esdeveniment tendrà lloc l'1 de febrer al carrer Rosell, on els equips podran cuinar els seus propis arrossos de matances en un ambient festiu en què hi haurà música, animació, ball pagès a càrrec de Sa Colla de Can Bonet i un premi al millor arròs. Els participants han de dur els seus propis estris de cuina i un mínim d'un quilo d'arròs.

A les 14 hores també hi haurà un arròs popular en benefici de l'Associació de pares de nens amb càncer Balear (ASPANOB).

La inscripció és oberta des d'avui, 10 de gener, a les 9 hores, i es poden fer directament al Cafè Kantaun de Sant Antoni (carrer Rosell 14). Les places són limitades.

Enguany, com a novetat, el dia anterior, 31 de gener, hi haurà una jornada relacionada amb el popular campionat. Al matí, s'organitzaran unes matances al carrer amb l'explicació d'un expert que detallarà el procés de la matança tradicional eivissenca i després hi haurà una frita popular. La jornada finalitzarà amb l'actuació d'en Joan Murenu i una colla de gent bona a les 16 hores.

Arxius relacionats

Imatges

Matança Popular Sant Antoni 2020

Data de l'última modificació: divendres, 10 de gener de 2020


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net