Inicio

Sant Antoni organitza diverses activitats per commemorar el 25 de novembre

Torna Imprimiu

L'obra de teatre Mamma Nostrum, l'exposició 'Prostitució Nua i Crua', el curtmetratge 'L'ordre de les coses' i les xerrades informatives marquen les jornades contra la violència de gènere.


Sant Antoni organitza diverses activitats per commemorar el 25 de novembre


L'Ajuntament ha organitzat diverses activitats amb motiu del 25 de novembre, el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. Els actes programats s'han organitzat amb Metges del Món i es duran a terme a l'auditori de Centre Cultural de Cervantes els dies 20 i 22 de novembre.

El 20 de novembre s'inaugurarà, a les 20 hores, l'exposició fotogràfica 'Prostitució Nua i Crua', que es podrà visitar fins al 28 de novembre, i a les 20.30 hores tendrà lloc l'obra de teatre 'Mamma Nostrum' protagonitzada per na Celia Ruiz i interpretada en clau de clown.

El 22 de novembre se celebra a les 20.30 hores una xerrada a càrrec de Metges del Món amb el títol 'Mites de la prostitució'.

D'altra banda, l'Ajuntament també col·labora en les jornades que organitzades el CEPA (Centre d'Educació de Persones Adultes) de Sant Antoni.

El 21 de novembre es projectarà el curtmetratge 'L'ordre de les coses', dirigida per Jósé i César Esteban, i se celebrarà una taula rodona en la qual participarà la regidora de Serveis Socials i Igualtat de Sant Antoni, Maria Ramón, al costat dels responsables del Departament de Participació Ciutadana del CNP i de l'Oficina de la Dona del Consell d'Eivissa.

Finalment, el 25 de novembre es duran a terme les xerrades 'La igualtat de gènere' i 'La prevenció de la violència de gènere' a càrrec del psicòleg de Centre d'Estudis i Prevenció de Conductes Addictives (CEPCA), Alejandro Moreno.

Data de l'última modificació: divendres, 15 de novembre de 2019


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net