Inicio

L'Ajuntament demana que es respectin els punts de recollida de residus

Torna Imprimiu

El servei de neteja municipal inicia una campanya intensiva de recollida coincidint amb el final de la temporada turística.


L'Ajuntament demana que es respectin els punts de recollida de residus.


L'Ajuntament fa una crida a la ciutadania per tenir un municipi més net. La Regidoria de Medi Ambient, a través de la UTE Portmany, ha iniciat una campanya intensiva de recollida de residus coincidint amb el final de temporada, ja que és en aquesta època de l'any quan es dipositen més residus voluminosos de forma incorrecta i descontrolada en els punts de recollida, provocant una mala imatge del municipi i desbordant el servei de neteja municipal.


El consistori posa tots els mitjans de recollida necessaris per pal·liar aquesta situació, però apel·lam al civisme i a una col·laboració conjunta perquè a les zones de contenidors no s'hi dipositin objectes voluminosos que no poden ser retirats pel servei ordinari de recollida d'escombraries .


Volem recordar als ciutadans que està prohibit dipositar residus fora dels contenidors i que no està permès deixar en aquests punts materials com restes d'obra, pintures, pneumàtics o bateries, ni objectes voluminosos com mobles, electrodomèstics o matalassos. Per desfer-se d'aquest tipus d'objectes, hi ha tres opcions:


- Si es tracta d'un element en bon estat o té vida útil, es pot portar a la Fundació Deixalles, situat al polígon de Montecristo, o cridar al 900 772 211 perquè passin a recollir-lo per casa vostra.

- Es pot portar a les deixalleries de ses Païsses (971 343 273) o Montecristo (971 324 902). Servei gratuït segons origen, quantitat i tipus de residu, de dilluns a dissabte de 9 a 13.30 hores i de 15 a 19.30 hores, i diumenges de 9 a 13.30 hores.

- Cridar l'empresa de recollida de residus a el telèfon gratuït 900 400 010 o mitjançant l'aplicació de la 'Línia Verda'. D'aquesta manera, us informaran del dia i l'hora que podeu dipositar l'objecte al costat del contenidor més proper.


Respecte de la darrea opció, l'Ajuntament anima tots els vesins a respectar i fer ús d'aquest servei gratuït de recollida selectiva que es realitza cada dijous per facilitar als ciutadans el reciclatge de residus. D'aquesta manera s'assegura la retirada dels objectes i s'evita que quedin a la via pública durant diversos dies i que els punts de contenidors es converteixin en petits abocadors.

Arxius relacionats

Imatges

CAMPAÑA RECOGIDA DE RESIDUOS 01 CAMPAÑA RECOGIDA DE RESIDUOS 02 CAMPAÑA RECOGIDA DE RESIDUOS 03

Data de l'última modificació: dijous, 14 de novembre de 2019


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net