Inicio

Campanya de la Policia Local contra el consum i la venda d'alcohol a menors

Torna Imprimiu

La iniciativa es realitza amb motiu del Dia Mundial sense Alcohol, que se celebra el 15 de noviembre.


Menors sense alcohol


La Policia Local de Sant Antoni estÓ realitzant una campanya contra el consum i la venda d'alcohol a menors amb motiu del Dia Mundial sense Alcohol, que se celebra el 15 de novembre a proposta de l'Organitzaciˇ Mundial de la Salut (OMS) per fer reflexionar i conscienciar la poblaciˇ sobre la problemÓtica que l'alcohol representa per a l'Ússer humÓ.

La campanya es va iniciar el primer cap de setmana de novembre i es perllongarÓ durant tot aquest mes. Els agents presten especial atenciˇ a l'organitzaciˇ de botellons a diferents punts del municipi i a la venda d'alcohol a llocs no permesos. Per aaquest motiu, la direcciˇ de la Policia Local ha posat en marxa un dispositiu especial format per agents pertanyents a la Unitat de Policia Referent, agents no uniformats i agents adscrits a la Unitat de Medi Ambient (UMA), que tambÚ comptarÓ algun dia amb la presŔncia de l'agent canÝ per detectar la possessiˇ de substÓncies estupefaents.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de les campanyes pr˛pies que des de fa mesos impula la Regidoria de Governaciˇ. Els agents vigilen els llocs on es reuneixen els j˛vens per consumir alcohol, aixÝ com que els locals i bodegues del municipi no ofereixin alcohol a menors d'edat.

Data de l'˙ltima modificaciˇ: dijous, 14 de novembre de 2019


Expediciˇ certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electr˛nica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (Espa˝a)
TelŔfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreša electr˛nica:
ajuntament@santantoni.net