Inicio

Inscripció oberta per al Mercat de Nadal

Torna Imprimiu

S'ubicarà al passeig de ses Fonts del 6 de desembre al 6 de gener.


Mercat de Nadal


L'Ajuntament de Sant Antoni organitza un Mercat de Nadal per a les festes nadalenques, que s'ubicarà al passeig de ses Fonts del 6 de desembre al 6 de gener amb l'objectiu de dinamitzar el poble durant aquestes dates.

El mercat és una iniciativa comercial i social, oberta a la participació de vesins, comerços, restauradors, artesans, centres educatius, ONG, APIMAS i associacions sense ànim de lucre de l'illa.

L'Ajuntament realitzarà el muntatge de les casetes de fusta i oferirà actuacions, activitats i diferents entreteniments amb l'objectiu d'oferir una oferta cultural i gastronòmica durant tot el dia en un ambient nadalenc amb decoracions, animació i zona d'atraccions.

Per participar en aquesta nova iniciativa els participants han de decorar la caseta que se'ls adjudiqui i han de complir un horari de dimecres a diumenge de 17 a 22 hores com a mínim, i com a màxim fins a les 24 hores. També podran estar presents en dies de lliure elecció o els matins d'11 a 13 hores.

En total, s'adjudicaran 12 casetes i entre totes les sol·licituds que es presentin dins el termini establert es farà un sorteig públic el 19 de novembre per adjudicar-los. Els interessats a formar part del Mercat de Nadal han de presentar la sol·licitud en el registre general de l'Ajuntament de Sant Antoni fins al 15 de novembre.

Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Anunci Mercat de Nadal 2019
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data de l'última modificació: dijous, 14 de novembre de 2019


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net