Inicio

La Policia Local de Sant Antoni interposa dotze denúncies en una campanya de control sobre camions i furgonetes

Torna Imprimiu

Col·laboració amb la Direcció General de Trànsit.


La Policia Local de Sant Antoni interposa dotze denúncies en una campanya de control sobre camions i furgonetes


La Policia Local de Sant Antoni de Portmany, en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit, ha dut a terme una campanya de vigilància i controls sobre camions i furgonetes, que va tenir lloc entre el 28 i el 31 d'octubre.

Durant aquests dies, els agents locals van controlar furgonetes i tot tipus de camions, incidint en aspectes com la velocitat de circulació, la seguretat de la càrrega transportada i la documentació del vehicle i el conductor, així com la conducció sota els efectes de l'alcohol o les drogues o la utilització del telèfon mòbil.

En concret, els agents van fer el control sobre més de 50 vehicles d'aquestes característiques, interposant un total de dotze denúncies per no fer ús del cinturó de seguretat obligatori, circular amb la inspecció tècnica de vehicles desfavorable, circular amb els pneumàtics desgastats o transportar càrrega sense la subjecció adequada.

El motiu del desenvolupament d'aquesta campanya obeeix al fet que la Direcció General de Trànsit ha detectat que aquest col·lectiu específic s'ha convertit en protagonista d'una sèrie de riscos, per la qual cosa a través de la prevenció es busca reduir la sinistralitat, així com aconseguir una major conscienciació tant de conductors com d'empreses transportistes.

La Policia Local ha recordat que conduir una furgoneta o un camió no és el mateix que conduir un turisme, ja que el comportament dinàmic és diferent, sobretot quan va carregada. A més, han apuntat que la correcta subjecció de la càrrega és fonamental, pel fet que qualsevol desplaçament de la càrrega pot ser causant d'un accident de trànsit.

Data de l'última modificació: dimarts, 5 de novembre de 2019


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net