Inicio

L'Ajuntament de Sant Antoni posa en marxa la tercera fase del projecte d'eliminació de barreres arquitectòniques

Torna Imprimiu

La primera actuació s'inicia el pròxim dia 4 de novembre i finalitzarà el 15 de desembre, aproximadament.


L'Ajuntament de Sant Antoni posa en marxa la tercera fase del projecte d'eliminació de barreres arquitectòniques


La regidoria d'Obres Públiques de l'Ajuntament de Sant Antoni inicia la setmana que ve la tercera fase del projecte de millora de la mobilitat i eliminació de barreres arquitectòniques, que consta de tres actuacions. La primera d'elles començarà el 4 de novembre i finalitzarà el 15 de desembre, aproximadament, i comprèn les callis Vara de Rei, Velázquez, Alemanya, Sant Antoni i Del Far. Les altres dues actuacions es duran a terme una vegada finalitzin les festes de Sant Antoni i estaran acabades abans que s'iniciï la temporada turística.

Les obres preveuen diferents actuacions com a ampliació i rebaixi de voreres, creació de guals en els passos de vianants que manquin de rampa o que no compleixen la normativa, execució de passos per als vianants sobreelevados, substitució de rajoles polides per rajoles antilliscants o instal·lació de canonades per a aigües pluvials. A més, el projecte inclou el desplaçament de fanals, pals, senyals de trànsit o mobiliari urbà, la modificació d'escocells o la col·locació de bolardos i papereres.

El regidor d'Obres Públiques, Joan Torres, ha explicat que la regidoria també està supervisant i coordinant les obres de canalització del gas natural en el nucli urbà de Sant Antoni, per a aconseguir una millor coordinació d'aquests treballs amb la resta d'obres de titularitat municipal que es duran a terme en les mateixes zones, corresponents al projecte d'eliminació de barreres arquitectòniques.

Data de l'última modificació: dimecres, 30 d'octubre de 2019


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net