Inicio

Adjudicació de dos beques de formació i perfeccionament a l'oficina del SATE (Servei d'Atenció al Turista Estranger) de Sant Antoni de Portmany, adreçades a universitaris de la carrera de turisme, filologia anglesa, traducció i interpretació.

Torna Imprimiu

Anunci


Oficina de Turisme

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany convoca dos beques de formació i perfeccionament per a alumnes que ja hagin superat el 50 % dels crèdits i per als que hagin acabat els estudis, els darrers cinc anys, de les carreres universitàries de Turisme, Filologia Anglesa, Traducció i Interpretació, com a ajuda complementària i formativa en el seu procés de formació acadèmica.

Les pràctiques es realitzaran a l'Oficina del SATE (Servei d'atenció al Turista estranger) o a punts relacionats amb l'excel·lència turística.

· Durada: entre el mesos d'agost i octubre de 2018. Període màxim, tres mesos per beca.
· Jornada mitjana setmanal: 30 hores, amb un dia lliure. La distribució es concretarà al llarg dels 3 mesos.
· Import total per beca: 950 euros bruts al mes, tenint en compte la distribució de la jornada laboral que serà pactada amb la subscripció de les pràctiques.
· Selecció: dimarts, 28 d'agost de 2018, a les nou del matí, a les dependències de l'Ajuntament. En cas de que es modifiqui la data, s'avisarà amb prou antelació.
· Termini de presentació de la instància i la documentació: fins al 23 d'agost de 2018.

Teniu tota la informació a las bases aprovades per la Junta de Govern Local de 8 d'agost de 2018, en el document adjunt.

Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Bases convocatòria Beques Turisme 2018 SATE
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data de l'última modificació: dijous, 9 d'agost de 2018


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net