Inicio

Escola d'Estiu al C.E. can Coix

Torna Imprimiu

És el projecte d'escola d'estiu que es proposa al C.E. can Coix per donar resposta a les necessitats de les famílies durant el període de vacances, està especialment concebut per conciliar la vida laboral i familiar, cobrint les necessitats sociolaborals de les famílies durant els mesos d'estiu


Escola d'Estiu al C.E. can Coix 2018

És el projecte d'escola d'estiu que es proposa al C.E. can Coix per donar resposta a les necessitats de les famílies durant el període de vacances, està especialment concebut per conciliar la vida laboral i familiar, cobrint les necessitats sociolaborals de les famílies durant els mesos d'estiu, ja que d'acord amb l'estructura social i econòmica de la nostra illa, l'activitat laboral de la majoria dels pares coincideix amb la finalització del curs escolar.

Es crea un espai que dóna lloc a la feina professional dins de la pràctica esportiva.

És una proposta d'activitats relacionades amb l'activitat física, esportiva i artística en el temps de lleure dels nens i nenes del municipi, amb la clara finalitat de formar part del procés de creixement dels mateixos d'una forma natural i respectuosa.

Dirigida als nens i nenes d'entre 3 i 12 anys.

Una escola d'estiu amb fins educatius i recreatius, a través de valors com el treball en equip, la col·laboració o l'autoestima.

Els continguts de l'Escola d'Estiu es basaran en les següents activitats:

-Activitats aquàtiques: cada dia els nens i nenes aniran a la piscina a familiaritzar, aprendre, experimentar i sobretot gaudir dels jocs i de les diferents formes de moviment en el medi aquàtic.

-Psicomotricitat: aquàtica i terrestre, circuits combinats en sec i en aigua.

-Jocs esportius: dins del pavelló, sala d'arts marcials, pista d'atletisme, pistes de pàdel i en el camp de futbol 7 treballarem continguts relacionats amb la pràctica esportiva, sempre des d'una vessant lúdica.

-Tallers i manualitats: l'alumnat tindrà l'oportunitat de desenvolupar la seva imaginació així com d'expressar-se en la seva totalitat mitjançant la pràctica de diferents manualitats i dels diferents tallers.

-Jocs d'expressió corporal, relaxació entre d'altres.

- Excursió / Sortida 1 per mes no inclosa en el preu.

L'horari és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, amb servei de guarda de 7:45 a 9h i/o de 14 a 15:15 hores amb servei de guarda amb opció a menjador.

Data de l'última modificació: dijous, 3 de maig de 2018


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net