Inicio

Procediment selectiu per a la constituciˇ d'una borsa de treball de peons d'obres i serveis municipals

Torna Imprimiu

Bases reguladores i convocat˛ria.


Recursos Humans

A continuaciˇ poden descarregar-se les bases reguladores del procediment selectiu per a la constituciˇ d'una borsa de treball de peons d'obres i serveis municipals, com a personal laboral temporal de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, mitjanšant el sistema de concurs-oposiciˇ.

Les solĚlicituds per participar en el procÚs selectiu, hauran de presentar-se, segons el model normalitzat que figura en l'Annex II de les presents bases, dirigides al Sr. Alcalde de l'Ajuntament de Sant Antoni de Pormany dins del termini de 15 dies naturals a explicar des del segŘent a la publicaciˇ d'aquesta convocat˛ria en el ButlletÝ Oficial dels Illes Balears (BOIB). Si l'˙ltim dia de presentaciˇ fos dissabte o festiu, el termini s'entendrÓ ampliat fins a l'endemÓ hÓbil. AixÝ mateix, les bases de la convocat˛ria es publicaran en el tauler d'anuncis i pÓgina web www.santantoni.net de l'Ajuntament.

Les solĚlicituds podran presentar-se en el Registre General d'Entrada de la Corporaciˇ, situat en el Passeig de la Mar n.║ 16, en horari d'atenciˇ al p˙blic, a la Seu Electr˛nica (http://santantoni.sedelectronica.es) o per qualsevol dels mitjans admesos en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Com˙ de les Administracions P˙bliques. Les instÓncies presentades en la forma prevista en el citat article 16, hauran de comunicar-se, abans de la finalitzaciˇ del termini de presentaciˇ d'instÓncies, al Departament de Recursos Humans per fax (971344175), o al correu electr˛nic rrhh@santantoni.net, amb la justificaciˇ de l'enviament on consti la data de remissiˇ de la solĚlicitud del dia en quŔ es presenta.

Data de l'˙ltima modificaciˇ: dilluns, 23 d'abril de 2018


Expediciˇ certificats de resident
manten.santantoni.net
Seu Electr˛nica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (Espa˝a)
TelŔfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreša electr˛nica:
ajuntament@santantoni.net