Inicio

Sant Antoni incorpora el taekwondo i el tennis a les escoles esportives

Torna Imprimiu

Escoles d'iniciació esportiva 2017-2018


Escoles Esportives

Les escoles esportives municipals de Sant Antoni, que comencen una nova temporada el proper dilluns, enguany inclouen per primera vegada les disciplines de taekwondo i tennis, que es duran a terme a les pistes de Sant Rafel.

L'Ajuntament de Sant Antoni ofereix 11 escoles esportives diferents amb l'objectiu de fomentar la pràctica de disciplines amb un nombre d'esportistes federats no gaire elevat. Durant el curs anterior, varen participar a les escoles municipals esportives de Sant Antoni més de 200 alumnes, xifra que s'espera superar en el període 2017-2018.

Aquest curs hi haurà bàdminton, atletisme, tennis de taula, lluita olímpica, gimnàstica artística masculina, ciclisme, tir amb arc, taekwondo, tennis, txi-kung, tai-txi i fitness, repartides entre les instal·lacions esportives de Sant Antoni, Ses Païsses i Sant Rafel, entre octubre i maig. L'escola de taekwondo es durà a terme al CEIP Cervantes mentre que la de tennis tindrà la seu a les pistes de Sant Rafel. Les escoles esportives municipals inclouen també disciplines dirigides a persones majors de 16 anys, com fitness, tai-txi i txi kung.

Les tarifes per a les disciplines de dos hores setmanals són de 15 euros al mes i 40 euros al trimestre, mentre que les activitats de tres hores setmanals costen 18 euros al mes o 45 euros per trimestre. Per trobar més informació sobre les escoles esportives municipals podeu consultar el web del consistori (www.santantoni.net) o escriure un missatge a esports@santantoni.net.

A Sant Antoni també hi ha diverses escoles d'iniciació, organitzades pels clubs esportius del municipi. Així, a l'oferta estrictament municipal, s'hi sumen les escoles d'iniciació d'esports com rugbi, motociclisme, vela, piragüisme, tennis de taula, handbol, natació, gimnàstica rítmica, futbol, ciclisme, gimnàstica artística, bàsquet, bàdminton, arts marcials i atletisme.

Visitau l'apartat de les Escoles d'iniciació esportiva d'esports.santantoni.net per consultar tota la informació: fullets informatius, fulls d'inscripció...

Data de l'última modificació: dijous, 28 de setembre de 2017


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net