Inicio

Declaració de l'alcalde sobre els atemptats de Barcelona

Torna Imprimiu

Declaració institucional.


Crespó negre

Els desgraciats successos ocorreguts a Barcelona les darreres hores, que han deixat una lamentable xifra de ferits i víctimes mortals, ens obliguen a fer públic el nostre dolor i la nostra solidaritat cap a l'Ajuntament de Barcelona, com a institució, i cap a tots els catalans.

Com a alcalde de Sant Antoni crec que parl en nom de tots els vesins d'aquest municipi quan exprés el nostre condol cap a les víctimes, els seus familiars i amics, i cap a tots els vesins de Barcelona.

Una vegada més hem de manifestar la nostra repulsa cap a aquest tipus d'actes violents que, malauradament, cada vegada són més freqüents. Durant el darrer any hem hagut de manifestar aquest rebuig, així com la solidaritat amb ciutats de tot el món, en massa ocasions. Només una acció violenta, només una víctima, ja és massa.

Avui tenim tots al cap i al cor la ciutat de Barcelona. Desitjam que torni a la normalitat, que no es torni a registrar cap altre atac terrorista ni acte violent, que les operacions policials puguin acabar al més aviat possible i amb el millor resultat.

Aquestes actuacions irracionals i fanàtiques no han d'aconseguir sembrar l'odi en nosaltres. No vull, no volem, que el dolor deixi pas a la confusió i al racisme. Com sempre, hem d'apel·lar a la unitat no ja dels pobles, ni de les nacions ni de les cultures, hem d'apel·lar a la unitat dels éssers humans. No ens cal res més.

Sant Antoni de Portmany, 18 d'agost de 2017

Data de l'última modificació: divendres, 18 d'agost de 2017


Expedició certificats de resident
manten.santantoni.net
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net