Inicio

Nova reducció en la taxa per recollida d'escombraries per l'ús de les Deixalleríes

Torna Imprimiu

L'Ajuntament engega aquesta reducció per fomentar la correcta gestió de residus mitjançant l'ús de la Xarxa Insular de Deixalleríes


Xarxa Deixalleries

Amb la intenció de fomentar la correcta gestió de residus mitjançant l'ús de la Xarxa Insular de Deixalleríes, tots aquells veïns o veïnes que abans de l'1 d'abril de l'any en curs, hagin acreditat mitjançant rebuts i/o justificants l'haver utilitzat aquestes instal·lacions en 4 o més ocasions, podran sol·licitar una reducció del 70% en la seva taxa de recollida d'escombraries, quedant aquesta en 10 euros enfront dels 35 euros habituals per habitatge. Si ja ha passat l'1 d'abril, no et desfacis dels rebuts: són acumulables per a l'any que ve.


Es recorda així mateix que existeixen 6 Deixallerías a la illa, 2 d'elles en el nostre municipi, la Deixallería de Ses Païsses i la Deixallería de Montecristo. Es pot obtenir més informació quant a horaris, prestacions i altres característiques d'aquesta Xarxa Insular a través de la pàgina web http://www.deixallerieseivissa.com/ o bé telefònicament al 971343273 (Ses Païsses) o al 971324902 (Montecristo).

Data de l'última modificació: dijous, 27 de juliol de 2017


Expedició certificats de resident
manten.santantoni.net
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net