Inicio

Obert el termini de preinscripció per a l'escola d'estiu de Can Coix

Torna Imprimiu

Del 3 al 12 de maig


Escola estiu Can Coix

S'obre el termini de preinscripció per a l'escola d'estiu del complex esportiu Can Coix. Aquest any, aquesta escola centrada en l'educació física i la plàstica oferta 60 places, a les quals se'n sumen nou més destinades a nens amb diversitat funcional.

L'escola d'estiu, dirigida a nois d'entre 3 i 12 anys, començarà el 23 de juny i conclourà el 12 de setembre. L'horari habitual d'aquesta activitat, que es desenvoluparà de dilluns a divendres, va de les 9 a les 14 hores. No obstant això, els usuaris que ho necessitin disposen també d'un servei de guarda i custòdia de 8 a 9 hores i la possibilitat de fer ús del menjador entre les 14 i les 15 hores. El termini de preinscripció es tancarà el 12 de maig. La llista d'admesos provisional es publicarà el dia 17.

L'escola d'estiu de Can Coix és una proposta que combina activitat física i art per ajudar en el procés de creixement dels nens a través de premisses com la col·laboració i el treball en equip. Aquesta escola oferirà entre els seus continguts activitats aquàtiques, perquè els petits aprenguin i experimentin; es treballarà la psicomotricitat a través de circuits combinats, hi haurà taller de manualitats, expressió corporal i s'aprofitaran les instal·lacions municipals (pavelló, tatami, camp de futbol 7, pista d'atletisme i pistes de pàdel) per desenvolupar jocs esportius.

Descàrrega d'arxius

Descargar archivo

Full inscripció
Tipo de archivo: PDF | Idioma: Catalán

Data de l'última modificació: dimecres, 3 de maig de 2017


Expedició certificats de resident
banner_lineaVerde_dret
Seu Electrònica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (España)
Telèfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreça electrònica:
ajuntament@santantoni.net