Inicio

DemÓ comenša l'estacionament gratu´t per rotaciˇ a Sant Antoni

Torna Imprimiu

TrÓnsit


rellotge

L'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany recorda que demÓ, 1 d'abril, entra en servei l'aparcament gratu´t per rotaciˇ en el nucli urbÓ. Aquest sistema substitueix l'anterior de zona blava i permetrÓ estacionar, amb un lÝmit mÓxim de dos hores, en els espais de la calšada delimitats per les lÝnies de color blau.

L'Ajuntament, a travÚs de l'Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ, facilita des de fa dies rellotges per indicar l'hora d'estacionament. Aquests indicadors es distribueixen tambÚ en els comeršos situats als carrers abans afectats per la zona blava en quŔ s'ha establert ara la rotaciˇ gratu´ta. Aquests rellotges s'estan distribuint per facilitar el funcionament del nou sistema, per˛ qualsevol forma d'indicaciˇ de l'hora serÓ vÓlida sempre que s'especifiqui amb claredat l'hora en quŔ es realitza l'estacionament.

La rotaciˇ a l'antiga zona blava Ús obligat˛ria de dilluns a dissabte. Els diumenges l'aparcament Ús lliure. L'horari de rotaciˇ gratu´ta a l'hivern (de l'1 d'octubre al 30 d'abril) serÓ de 10 a 13.30 hores i de 17 a 19.30 hores. A l'estiu (de l'1 de maig al 31 d'octubre) l'estacionament rotatori haurÓ de realitzar-se entre les 9.30 i les 14 hores aixÝ com de 16.30 a 20 hores.

Data de l'˙ltima modificaciˇ: divendres, 31 de marš de 2017


Expediciˇ certificats de resident
manten.santantoni.net
Seu Electr˛nica

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany
Passeig de la Mar 16. CP 07820 Illes Balears (Espa˝a)
TelŔfon:971 34 01 11 | Fax:971 34 41 75
adreša electr˛nica:
ajuntament@santantoni.net